Άγριος καυγάς πολιτών και υπαλλήλων στη ΔΕΥΑ Σερρών σήμερα το πρωί (ΒΙΝΤΕΟ)

Ρεπορτάζ: Χριστίνα Χατζοπούλου

Σε… πεδίο μάχης εξελίχθηκαν σήμερα το πρωί, τα γραφεία της Δημοτικής Επιχείρησης Ύδρευσης και Αποχέτευσης Σερρών, όταν ξεκίνησε άγριος καυγάς μεταξύ ενός πολίτη και μιας υπαλλήλου, που πήρε απρόσμενη τροπή.
Με τις συντάξεις να έχουν πληρωθεί την Παρασκευή, οι συνταξιούχοι έσπευσαν να τακτοποιήσουν τους λογαριασμούς τους στη ΔΕΥΑΣ, με αποτέλεσμα να έχει δημιουργηθεί συνωστισμός στο μοναδικό ταμείο που λειτουργούσε.

Σύμφωνα με μαρτυρίες πολιτών στο Infonews24, που ήταν εκείνη την ώρα στην ουρά, όλα ξεκίνησαν όταν ένας ηλικιωμένος κύριος, ο οποίος αντιμετώπιζε προβλήματα υγείας, ήταν επιθετικός απέναντι στην μοναδική υπάλληλο που εξυπηρετούσε τον κόσμο και σύμφωνα με τις ίδιες μαρτυρίες ήταν ταχύτατη, πρόθυμη και εξυπηρετικότατη, λέγοντας χαρακτηριστικά «άντε να μην σε πλακώσω».

Η υπάλληλος εκνευρισμένη κάλεσε τον προϊστάμενό της, ο οποίος φέρεται να λογομάχησε έντονα με τον εν λόγω πολίτη, αφού πρώτα κάλεσε την αστυνομία για τη λεκτική επίθεση εναντίον της υπαλλήλου και με την υπάλληλο να αρνείται να εξυπηρετήσει τον συγκεκριμένο πολίτη.
Τα… αίματα άναψαν πολύ γρήγορα και πάνω στη λογομαχία, ο προϊστάμενος, φέρεται να έσπρωξε τον πολίτη, ο οποίος έπεσε κάτω, σύμφωνα με μαρτυρίες στο Infonews24.

Δείτε το βίντεο από το περιστατικό, όπου η εικόνα είναι θολωμένη, για λόγους δεοντολογίας, ωστόσο μέσω του ήχου, εύκολα αντιλαμβάνεται κανείς το μέγεθος του καυγά https://www.youtube.com/watch?v=4OwqIXnM9NU&feature=youtu.be

Κοινοποίηση