Επιχείρηση καθαρισμού από το δήμο Εμμανουήλ Παππά για την πρόληψη πυρκαγιών και πλημμυρών

Ρεπορτάζ: Δημήτρης Κώττας

Μία μεγάλη επιχείρηση καθαρισμού έχει ξεκινήσει ο δήμος Εμμανουήλ Παππά, στο πλαίσιο της πρόληψης από πυρκαγιές και πλημμύρες.
Όπως δήλωσε ο αρμόδιος αντιδήμαρχος Γιώργος Στόικος, «ο δήμος έχει περάσει τα πάνδεινα», με τις μνήμες από τις καταστροφικές πλημμύρες του 2015, να μην έχουν ξεχαστεί.

Ο ίδιος πρόσθεσε πως κάθε χρόνο ο δήμος καθαρίζει τα ρέματα, με τις όποιες δυνατότητες έχει και πως η δουλειά που γίνεται αποδεικνύεται από το γεγονός πως παρά το γεγονός πως πολλές περιοχές αντιμετώπισαν σοβαρά προβλήματα από τα έντονα καιρικά φαινόμενα, ο δήμος Εμμανουήλ Παππά, αντιμετώπισε μόνο μικροπροβλήματα.

Παράλληλα, ξεκίνησε και μία προσπάθεια καθαρισμού των δρόμων που παρουσιάζουν μεγάλη κυκλοφορία, για την καλύτερη ορατότητα των οδηγών.

Όσο για τις αρμοδιότητες και ποιος αναλαμβάνει την ευθύνη για την αντιμετώπιση των προβλημάτων; Ο κ. Γιώργος Στόικος δηλώνει χαρακτηριστικά:
«Εμείς δεν κρυβόμαστε πίσω από το πρόβλημα. Φροντίζουμε να διευθετούμε τα προβλήματα, είτε είναι στην αρμοδιότητά μας, είτε όχι».

Κοινοποίηση