“Βούλιαξαν” τα αρχαία βυζαντινά λουτρά του Αγκίστρου, ο χώρος που πραγματοποιήθηκε η συναυλία του Γιάννη Χαρούλη. Χιλιάδες φίλοι του γνωστού ερμηνευτή βρέθηκαν στο Άγγιστρο για να απολαύσουν μια ηχητική πανδεσία σε μια βραδιά γεμάτη καλοκαίρι, μουσική, σκέψεις, όνειρα και παράδοση. Ο Γιάννης Χαρούλης αποθεώθηκε από το κοινό του που τον ακολουθεί πιστά σε κάθε του καλλιτεχνικό βήμα.
Ο Γιάννης Χαρούλης ξετυλίξε τις καλοκαιρινές ιστορίες και μας οδήγησε με ορμή σε νέα μονοπάτια, που οδηγούν κατευθείαν στη ρίζα τους αισθήματος. Οι διοργανωτές του Φεστιβάλ Αγκίστρου «Χωρίς Σύνορα» νοιώθουν ικανοποιημένοι μιας και ο χώρος της συναυλίας γέμισε ασφυκτικά.
Το Φεστιβάλ Αγκίστρου «Χωρίς Σύνορα» αποτελεί μία πρωτοβουλία του Λαογραφικού Συλλόγου Αγκίστρου και των κατοίκων του και στοχεύει στην ανάδειξη των ιστορικών, πολιτιστικών και φυσικών χαρακτηριστικών του χωριού αποτελώντας γέφυρα συνύπαρξης και συνεργασίας ανάμεσα σε κουλτούρες και πολιτισμούς της Ελλάδας αλλά και των γειτονικών χωρών στα βαλκάνια.