Μ. Κόλλια Τσαρουχά: «Κομπλεξική η στάση της ΝΔ για την απελευθέρωση των στρατιωτικών»

Ρεπορτάζ: Δημήτρης Κώττας

Την ικανοποίησή της και τη χαρά της για την επιστροφή των δύο Ελλήνων στρατιωτικών στη χώρα μας, εξέφρασε η Υφυπουργός Εσωτερικών (Μακεδονίας- Θράκης) Μαρία Κόλλια Τσαρουχά.
Όπως δήλωσε χαρακτηριστικά ήταν μια χαρούμενη είδηση, «ένα γεγονός που το περιμέναμε και για το οποίο προσευχόμασταν όλοι οι Έλληνες και για το οποίο η Ελληνική κυβέρνηση προσπαθούσε και σε διπλωματικό επίπεδο».

Σύμφωνα με την κ. Κόλλια Τσαρουχά η δικαιοσύνη και η αγάπη για την πατρίδα πάντα θα θριαμβεύουν, ενώ η ίδια συνεχάρη όλους αυτούς που δούλεψαν γι’ αυτό όλο τον προηγούμενο καιρό και ήταν πάρα πολλοί, από τον απλό Έλληνα μέχρι και τον τελευταίο κυβερνητικό, την εκκλησία και άλλους διπλωματικούς παράγοντες.

«Σίγουρα στην περιοχή μας παίζονται πολλά πολιτικά παιχνίδια. Η χώρα μας βρίσκεται μέσα σε αυτά με την έννοια ότι είναι μία χώρα που μπορεί να εμπνεύσει εμπιστοσύνη. Θέλουμε να πιστεύουμε ότι με τη συνέχιση των προσπαθειών μας και την καλυτέρευση και της δικής μας στάσης απέναντι στα πράγματα, θα μπορέσουμε να καταφέρουμε περισσότερα πράγματα από αυτά που έγιναν τα προηγούμενα χρόνια. Γνωρίζαμε και γνώριζα τις προσπάθειες που έκαναν και ο πρωθυπουργός και ο Πάνος Καμμένος,» επεσήμανε η Υφυπουργός Εσωτερικών, η οποία σχολίασε και την δήλωση του τομεάρχη Εξωτερικών της Νέας Δημοκρατίας Γιώργου Κουμουτσάκου, περί αντίδωρων στην Τουρκική πλευρά:

«Αυτή η ΝΔ του κ. Κουμουτσάκου και του κ. Μητσοτάκη δεν είναι η μεγαλόκαρδη ΝΔ που γνωρίσαμε τα προηγούμενα χρόνια. Δεν περίμενα δυστυχώς από τη ΝΔ να φέρεται έτσι. Όλα τα υπόλοιπα είναι μικροπολιτικά, είναι κομπλεξικά και θα περίμενα να είναι πιο προσεκτικοί στις δηλώσεις τους και να έχουν πιο πατριωτική στάση».

Κοινοποίηση
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •