School Music Festival στο Θερινό θεατράκι Σερρών- Χορηγός επικοινωνίας το Infonews24

Το Τμήμα Πολιτισμού, Αθλητισμού και Νέας Γενιάς του Δήμου Σερρών, διοργανώνει για όγδοη (8η) συνεχή χρονιά, το Σχολικό Μουσικό Φεστιβάλ, «School Music Festival». Η ανωτέρω εκδήλωση αποτελεί μια μουσική γιορτή των σχολικών συγκροτημάτων και των Μουσικών Σχολείων που δίνει την ευκαιρία στους μαθητές να εκφράσουν τις μουσικές ευαισθησίες τους και να αναδείξουν το ταλέντο τους.

Η εκδήλωση, η οποία ήταν προγραμματισμένη για τις 27 και 28 Ιουνίου και αναβλήθηκε λόγω των έντονων καιρικών φαινομένων, θα πραγματοποιηθεί στις 3 και 4 Σεπτεμβρίου 2018, στις 20:30μ.μ. στο Θερινό θεατράκι του Δήμου Σερρών (κεντρικό πάρκο) με τη συμμετοχή έντεκα (11) συνολικά σχολικών μουσικών συγκροτημάτων που απαρτίζονται από 110 νεαρούς καλλιτέχνες.

Ο Δήμαρχος Σερρών κ. Πέτρος Αγγελίδης και ο Εντεταλμένος Δημοτικός Σύμβουλος για το Τμήμα Πολιτισμού, Αθλητισμού και Νέας Γενιάς, κ. Βασίλης Τερζής, καλούν τους Σερραίους να παρακολουθήσουν, να στηρίξουν και να αγκαλιάσουν τη μαθητική αυτή μουσική εκδήλωση.

Το «School Music Festival» στις 3 Σεπτεμβρίου 2018 θα φιλοξενήσει σχολικά μαθητικά γκρουπ από το Μουσικό Σχολείο Σερρών και μία μπάντα από μαθητές του Δήμου Κομοτηνής και στις 4 Σεπτεμβρίου 2018 το Μουσικό Σχολείο Σερρών, το 5ο Λύκειο Σερρών, το 2ο ΕΠΑΛ Σερρών και το μαθητικό σχήμα έντεχνης μουσικής της Φιλαρμονικής του Δήμου Σερρών.
Δύο υπέροχες μουσικές βραδιές γεμάτες με ήχους από έντεχνη και παραδοσιακή ελληνική μουσική, τζαζ, pop και φολκ, ένα πλούσιο πρόγραμμα με ένα ιδιαίτερα ανεβασμένο καλλιτεχνικό επίπεδο.
Η είσοδος είναι ελεύθερη.
Χορηγός επικοινωνίας είναι το Infonews24.

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ 3/9/2018
8:30 μ.μ.
1 «LASTTIME» – ΜΟΥΣΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΣΕΡΡΩΝ
2 «ΓΝΩΘΙ Σ΄ΑΥΤΕΣ» – ΜΟΥΣΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΣΕΡΡΩΝ
3 «ΓΗΣ ΜΑΔΙΑΜ» – ΜΟΥΣΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΣΕΡΡΩΝ
4 «BIGBANDALLEGRO» – ΜΠΑΝΤΑ ΜΑΘΗΤΩΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΟΜΟΤΗΝΗ
5 «BALKAN PANIC» – ΜΟΥΣΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΣΕΡΡΩΝ
6 «ΡΕ ΧΙΤΖΑΖ» – ΜΟΥΣΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΣΕΡΡΩΝ

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ 4/9/2018
8.30 μ.μ.
1 «SETTEGRECI»- ΜΟΥΣΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΣΕΡΡΩΝ
2 «2ο ΕΠΑΛ ΣΕΡΡΩΝ» -2ο ΕΠΑΛ ΣΕΡΡΩΝ
3 «ΜΑΘΗΤΙΚΟ ΣΧΗΜΑ ΕΝΤΕΧΝΗΣ ΜΟΥΣΙΚΗΣ ΤΗΣ ΦΙΛΑΡΜΟΝΙΚΗΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΣΕΡΡΩΝ»
4 «MUSICBOX» – 5o ΛΥΚΕΙΟΣΕΡΡΩΝ
5 «JAZZ BIG BAND» – ΜΟΥΣΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΣΕΡΡΩΝ

Κοινοποίηση