Παραιτήθηκε ο Θ. Αραμπατζής από τη θέση του Προέδρου του Δ.Σ. Σερρών

Την παραίτησή του από τη θέση του Προέδρου του δημοτικού συμβουλίου Σερρών, υπέβαλλε ο κ. Θόδωρος Αραμπατζής, προκειμένου να «ριχτεί» απερίσπαστος στη… μάχη των δημοτικών εκλογών, ως επικεφαλής της «Δημοτικής Πρωτοβουλίας Σερραίων» και υποψήφιος δήμαρχος Σερρών.

Ο κ. Αραμπατζής ευχαρίστησε δημόσια τόσο τους δημοτικούς συμβούλους που τον εμπιστεύθηκαν με την ψήφο τους, όσο και τον δήμαρχο Σερρών Πέτρο Αγγελίδη, που τον πρότεινε για τη θέση.

«Όλο αυτό το χρονικό διάστημα προσπάθησα να ανταποκριθώ πλήρως στα καθήκοντά μου, στοχεύοντας στην αναβάθμιση της λειτουργίας του Δημοτικού μας Συμβουλίου, συνεχίζοντας το έργο του εκλεκτού συναδέλφου μας, κύριου Παπαβασιλείου, που τίμησε για πολλά χρόνια την θέση του Προέδρου του Δημοτικού μας Συμβουλίου.

Πρώτα από όλα με την λειτουργία του, με τις δημοκρατικές διαδικασίες, με την διαφάνεια αλλά και με πνεύμα ουσιαστικής συνεργασίας πάντα με σεβασμό σε όλες τις δημοτικές παρατάξεις,» τόνισε μεταξύ άλλων στην επιστολή παραίτησής του ο κ. Θ. Αραμπατζής.

Ο ίδιος εξέφρασε την πεποίθηση ότι το δημοτικό συμβούλιο, υπό την προεδρία του, λειτούργησε με πνεύμα ειλικρίνειας και αλληλοσεβασμού, έχοντας ως πρωταρχικό στόχο την ανάπτυξη του Δήμου.

«Μετά την εκλογή μου όμως στην ηγεσία της Δημοτικής μας Παράταξης και την επερχόμενη κάθοδό μου στις δημοτικές εκλογές , με την ‘Δημοτική Πρωτοβουλία Σερραίων’ , πιστεύω ότι θα πρέπει να απέχω των καθηκόντων του Προέδρου του Δημοτικού Συμβουλίου, για την αντικειμενικότερη λειτουργία του σώματος, ειδικά κατά την προεκλογική περίοδο που πρόκειται να διανύσουμε,.
Η άσκηση αυτών των καθηκόντων, μετά την παραίτηση μου, από τον νέο πρόεδρο που θα αναδειχθεί από το σώμα, σύμφωνα με το άρθρο 64 παρ.7 του ν.3852/2010, πιστεύω ακράδαντα, ότι θα συμβάλει στην ήρεμη λειτουργία του σώματος και όπως είναι φυσικό στην συνέχιση της δημοκρατικής, πλουραλιστικής και αντικειμενικής λειτουργίας του,» επεσήμανε ο κ. Θ. Αραμπατζής.

Ο υποψήφιος δήμαρχος Σερρών, πλέον, υπογράμμισε πως παρά το γεγονός ότι δεν τίθεται κώλυμα από τον νόμο για την συμμετοχή του στις εκλογές, έχοντας παράλληλα και την θέση του Προέδρου του Δημοτικού Συμβουλίου, με την πράξη του αυτή θα συμβάλλει από την πλευρά του, σε ένα ήρεμο και πολιτισμένο εκλογικό κλίμα.

«Εκλογές που θεωρώ ότι πρέπει να στοχεύουν στην νίκη, μέσα όμως από προγραμματικές θέσεις και προτάσεις, πάντα με πνεύμα συνεργασίας και αντικειμενικότητας, δεχόμενοι την αντίθετη άποψη, με κύριο γνώμονα τον σεβασμό στον Σερραίο πολίτη,» κατέληξε στην επιστολή του ο κ. Θόδωρος Αραμπατζής.

Κοινοποίηση
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •