Τις θερμότερες ευχές τους στέλνουν στον δήμαρχο Ν. Ζίχνης μέσω του Infonews24 αυτοδιοικητικοί

Αδυνατούν να πιστέψουν σε αυτό που συνέβη στον δήμαρχο Νέας Ζίχνης Ανδρέα Δαϊρετζή, τόσο οι συνεργάτες του, όσο και συνάδελφοί του δήμαρχοι, αλλά και φυσικά οι πολίτες του δήμου. Η είδηση του σοβαρού τραυματισμού του, όπως μετέδωσε πρώτο το Infonews24, προκάλεσε σοκ ενώ ο Ανδρέας Δαϊρετζής από την πρώτη στιγμή διεκομίσθη στο νοσοκομείο ΑΧΕΠΑ της Θεσσαλονίκης, όπου και νοσηλεύεται. Σύμφωνα με πληροφορίες του Infonews24, ο δήμαρχος Νέας Ζίχνης είχε ένα σοβαρό ατύχημα χθες το απόγευμα, έπεσε από σκάλα και υπέστη σοβαρή κάκωση της αυχενικής μοίρας, ενώ παράλληλα έπαθε και καρδιακή ανακοπή. Το ατύχημα συνέβη στο πατρικό του δημάρχου, όταν Ανδρέας Δαϊρετζής, ανέβηκε μία σκάλα, για κάποιες γεωργικές εργασίες, αλλά ξαφνικά έχασε την ισορροπία του και έπεσε. Αυτή τη στιγμή, όπως αναφέρουν πηγές του Infonews24, νοσηλεύεται διασωληνωμένος στο ΑΧΕΠΑ και η κατάσταση του είναι ιδιαίτερα κρίσιμη. 
 
“Eύχομαι στον δήμαρχο Ανδρέα Δαϊρετζη περαστικά. Ταχεία ανάρρωση και γρήγορη επιστροφή στα καθήκοντά του” ευχήθηκε μέσω του Infonews24 ο επικεφαλής της Μείζονος Αντιπολίτευσης του Δημοτικού Συμβουλίου Νέας Ζίχνης Γιώργος Μαδεμλής.
 
“Εύχομαι στον συνάδελφο Ανδρέα Δαϊρετζη περαστικά, να γίνει γρήγορα καλά να επιστρέψει γερός στο σπίτι, στην οικογένειά του και να αναλάβει και πάλι τα καθήκοντά του στο Δήμο. Η αυτοδιοίκηση τον χρειάζεται” αναφέρει ο δήμαρχος Ηράκλειας Κλεάνθης Κοτσακιαχίδη 
 
Η κοινωνία της Νέας Ζίχνης είναι σοκαρισμένη και εύχεται να έχει αίσιο τέλος η περιπέτεια του δημάρχου Ανδρέα Δαϊρετζή.
Κοινοποίηση
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •