Εκατοντάδες τα μηνύματα για το χαμό του Αν. Δαϊρετζή

Συγκλονισμένοι είναι οι Σερραίοι, αλλά και οι άνθρωποι της πολιτικής και της αυτοδιοίκησης, από τον άδικο χαμό του δημάρχου Νέας Ζίχνης Ανδρέα Δαϊρετζή.
Ο Ανδρέας που ήταν γνωστός για τον «τσεκουράτο» λόγο του, για το γεγονός ότι δεν «μασούσε» και ήταν ο αγαπημένος των δημοτών της Νέας Ζίχνης και του το αποδείκνυε στις δημοτικές εκλογές.
Από το πρωί, οπότε και έγινε γνωστή η είδηση του θανάτου του, εκατοντάδες ήταν τα μηνύματα.

Κώστας Καραμανλής
Εκφράζω τη θλίψη μου για τον άδικο χαμό του Δημάρχου Νέας Ζίχνης, Ανδρέα Δαϊρετζή, ο οποίος με συνέπεια κι αφοσίωση υπηρέτησε το θεσμό της τοπικής αυτοδιοίκησης, γεγονός που τον έκανε ιδιαιτέρως αγαπητό στους συνδημότες του. Τα θερμά μου συλλυπητήρια στους οικείους του.

Νομαρχιακή Επιτροπή Κινήματος Αλλαγής
Η Νομαρχιακή Επιτροπή Κινήματος Αλλαγής Σερρών εκφράζει τη λύπη της για τον αδόκητο χαμό του Δημάρχου Νέας Ζίχνης, Ανδρέα Δαϊρετζή. Ο Ανδρέας υπήρξε πραγματικός σύντροφος, μέλος και Γραμματέας της Νομαρχιακής Επιτροπής ΠΑΣΟΚ Σερρών, Δήμαρχος Νέας Ζίχνης για τρεις συνεχόμενες θητείες με μεγάλη επιτυχία και τεράστιο έργο. Ήταν ένας αγωνιστής.
Θερμά συλλυπητήρια στη σύζυγο, στους οικείους του και στους δημότες της Νέας Ζίχνης.

Γιάννης Μαγκριώτης
Ο Ανδρέας ήταν έντιμος, δημιουργικός και αξιοπρεπής άνθρωπος. Άδικο πολύ.

Πολιτιστικός Σύλλογος Γυναικών Ν. Ζίχνης
Εκφράζουμε τη βαθιά θλίψη μας για την αναπάντεχη απώλεια του Δημάρχου μας Ανδρέα Δαϊρετζή. Ως Πολιτιστικός Επιμορφωτικός Σύλλογος είχαμε μια μακροχρόνια και άψογη συνεργασία και πάντα η αρωγή του ήταν πολύτιμη. Άδικος ο θάνατος σου Δήμαρχε….Καλό παράδεισο. Συλλυπητήρια στους οικείους του.

Σπήλαιο Αλιστράτης
Το Σπήλαιο Αλιστράτης θα είναι κλειστό την Τρίτη 23 Οκτωβρίου λόγω πένθους.

Ακαδημία Καλαθοσφαίρισης Νέας Ζίχνης
Οι προπονήσεις της Ακαδημίας Καλαθοσφαίρισης Νέας Ζιχνης αναβάλλονται για τρεις μέρες ως ελάχιστος φόρος τιμής για τον εκλιπόντα Δήμαρχο κ. Ανδρέα Δαϊρετζή. Μεγάλη λύπη… Θλίψη και οδύνη στον Δήμο Ν. Ζίχνης και στην οικογένεια του… Καλό παράδεισο ΔΗΜΑΡΧΕ…

Δημήτρης Πουλτουρτζίδης
Καλό ταξίδι Ανδρέα… Τέτοιες ώρες τα λόγια είναι περιττά. Άλλωστε το μέγεθος της απώλειας το καταδεικνύει η εμπιστοσύνη των συμπολιτών σου όλα αυτά τα χρόνια. Άτυχη στιγμή, άτυχος εσύ, άτυχη η οικογένειά σου, άτυχη όλοι… Συλλυπητήρια στους δικούς σου ανθρώπους. Καλό ταξίδι Δήμαρχε…

Ανέστης Κεμανιτζόγλου
Απρόοπτα και άδικα…
Α ρε ΔΗΜΑΡΧΕ δεν άντεξες…Καλό ταξίδι Ανδρέα Δαϊρετζή…Κρίμα.
Θερμά συλλυπητήρια στους οικείους.

Αριάδνη Παπαφωτίου
Μεγάλη θλίψη!… ΚΡΙΜΑ! … Ας είναι ελαφρύ το χώμα ΑΝΔΡΕΑ ΔΑΙΡΕΤΖΗ, ΔΗΜΑΡΧΕ Νέας Ζίχνης. Έφυγες πριν λίγο πρόωρα και αναπάντεχα, … Μας ξάφνιασες πάλι, κι αυτή τη φορά άσχημα… Τα λόγια δεν μπορούν αυτή τη στιγμή να βγουν περισσότερα… Πώς να το συνειδητοποιήσουμε;!… Πόνος και οδύνη στη Ν. Ζίχνη και στην οικογένεια σου… Καλό ταξίδι Ανδρέα!… Θα σε θυμόμαστε μαχητικό, δυναμικό και χαμογελαστό, αλλά να! …σήμερα έπρεπε να είσαι στο γραφείο σου στο Δημαρχείο κι όχι να ξεκινάς για δρόμους χωρίς επιστροφή.

Αθανάσιος Μασλαρινός
Ένας Άνθρωπος, μαχητής της ζωής, αγωνιστής της τοπικής αυτοδιοίκησης, πάντα στις επάλξεις για το καλό του τόπου του, με καθαρό λόγο όπως η ψυχή του, έφυγε ξαφνικά και άδοξα από τούτο τον κόσμο που αγάπησε και τον αγάπησε…Καλό παράδεισο φίλε Ανδρέα! Υγεία και δύναμη στους οικείους σου!

Γιώργος Καπετάνιος
Καλό ταξίδι Ανδρέα …
Ασυμβίβαστος δήμαρχος, υπέροχος άνθρωπος. Δεν δίσταζε να τα βάζει με τα συμφέροντα για να υποστηρίξει τον δήμο του τη Νέα Ζίχνη. Δεν μασούσε τα λόγια του και ότι ήταν να πει το έλεγε ξεκάθαρα. Χαιρόμουν να τον έχω συνομιλητή στη τηλεόραση.
Έφυγες και εσύ νωρίς….

Σωτήρης Κοτσαμπάς
Ένας Άνθρωπος, μαχητής της ζωής, αγωνιστής της τοπικής αυτοδιοίκησης……

Νίκος Χατζηαποστολίδης
Γνώρισα έναν μοναδικό και ξεχωριστό άνθρωπο πρώτα και μετά φανταστικό στα καθήκοντα του και το έργο τού θέλω να εκφράσω την λύπη μου για τον αιφνίδιο θάνατο μετά το ατύχημα που είχες Αντρέ Δαϊρετζή. Ήσουν δίκαιος και έντιμος αλλά έφυγες γρήγορα και άδικα!
Τα βαθιά μου συλλυπητήρια στην οικογένεια.

Κοινοποίηση
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •