Πολυμέρης: Ηθική υποχρέωσή μου να συνεχίσω με την ίδια μαχητικότητα και τόλμη το έργο του Ανδ. Δαϊρετζη

Το μεσημέρι της Παρασκευής συνεδρίασε η παράταξη «Ανδρέας Δαϊρετζής- Αγωνιστική Κίνηση», όπως προβλέπεται από το σχετικό νόμο και εξέλεξε νέο δήμαρχο τον κ. Παναγιώτη Πολυμέρη. Με δήλωσή του ο κος Πολυμέρης τόνισε πως ηθική υποχρέωσή του, ως δήμαρχος πλέον,  είναι να συνεχίσει με την ίδια μαχητικότητα και τόλμη το έργο του εκλιπόντος δημάρχου Ανδρέα Δαϊρετζη, στηριζόμενος στις αρχές, στην ηθική και στο όραμά του, έχοντας ως μοναδικό γνώμονα ένα καλύτερο αύριο για τον τόπο μας και τους κατοίκους του.

Αναλυτικά η δήλωση του κυρίου Πολυμέρη:

“Με υψηλό αίσθημα ευθύνης αποδέχομαι την εντολή των δημοτικών συμβούλων της πλειοψηφίας, να αναλάβω τα καθήκοντα του Δημάρχου, έως την ολοκλήρωση της θητείας της παρούσας δημοτικής αρχής.

Θα ήθελα να ευχαριστήσω από καρδιάς όλους τους δημοτικούς συμβούλους, για την ιδιαιτέρως τιμητική εκλογή μου.

Θεωρώ ότι η ψήφος τους αποτελεί, αφενός αναγνώριση για την έως τώρα προσφορά μου στα κοινά αυτού του τόπου και αφετέρου, ψήφο εμπιστοσύνης ότι θα καταφέρω, από τη νέα θέση που αναλαμβάνω, να προσθέσω ένα λιθαράκι στην ανάπτυξη και προκοπή του δήμου μας.

Θεωρώ ότι είναι ηθική υποχρέωσή μου, ως δήμαρχος πλέον, να συνεχίσω με την ίδια μαχητικότητα και τόλμη το έργο του εκλιπόντος δημάρχου μας, στηριζόμενος στις αρχές, στην ηθική και στο όραμά του, έχοντας ως μοναδικό γνώμονα ένα καλύτερο αύριο για τον τόπο μας και τους κατοίκους του”.

Κοινοποίηση
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •