Με φορείς εκπαιδευτικών συναντήθηκε ομάδα της «Συμμαχίας Σερραίων»

Συναντήσεις της ομάδας εργασίας, που επεξεργάζεται το πρόγραμμα για την εκπαίδευση, της «Συμμαχίας Σερραίων» πραγματοποιηθήκαν το προηγούμενο διάστημα με το Διοικητικό Συμβούλιο του Συλλόγου των Δασκάλων& Νηπιαγωγών Ν. Σερρών και τους προέδρους των Σχολικών Επιτροπών του Δήμου.

Ειδικότερα, η ομάδα επισκέφτηκε, αρχικά, τα γραφεία του Συλλόγου εκπαιδευτικών της Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης «Ο Εμμ. Παπάς».

Ο Πρόεδρος του συλλόγου, κ. Πασχάλης Στεφάνου, αναφέρθηκε σε όλα τα ζητήματα, που απασχολούν τον κλάδο των εκπαιδευτικών και σχετίζονται με τη δίχρονη προσχολική Αγωγή, τη σχολική στέγη, την υποχρηματοδότηση των σχολικών μονάδων, τις καθαρίστριες, τη μεταφορά των μαθητών, τις εκδηλώσεις «ΜΑΘΗΤΟΚΟΣΜΟΣ», τις προμήθειες των σχολείων, τη φοίτηση των μαθητών Ρομά και τη λειτουργία των ιδιωτικών ΚΔΑΠ.

Ο συντονιστής της ομάδας εργασίας, κ. Δημήτρης Σιαμάγκας, καθώς και ορισμένα από τα μέλη, κ. Δεσποτίδης Ιωάννης, Σωτηρία Πάνου, Κανακάρης Νεκτάριος, Τάνης Δημήτριος , Μπένια Παρασκευή και Γιαννακάκη Γιώτα, έθεσαν υπόψη των μελών του Διοικητικού Συμβουλίου τους άξονες , πάνω στους οποίους στηρίζεται ο αρχικός προγραμματισμός για την εκπαίδευση, αναφερόμενοι τόσο στους στόχους όσο σε συγκεκριμένες δράσεις που τους στηρίζουν και τους προωθούν.

Σε μεταγενέστερο χρόνο η ομάδα εργασίας της «Συμμαχίας Σερραίων» συναντήθηκε με τους προέδρους των Σχολικών Επιτροπών ΕΣΕΠΕ και ΕΣΕΔΕ κ. κ. Μερετούδη και Τερζή.

Κοινοποίηση
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •