Υπογράφτηκε η σύμβαση για το έργο «Συντήρηση Εθνικού και Επαρχιακού Δικτύου Περιφερειακής Ενότητας Σερρών για την τριετία 2017-2019»

Η σύμβαση του έργου «Συντήρηση Εθνικού και Επαρχιακού Δικτύου Περιφερειακής Ενότητας Σερρών για την τριετία 2017-2019» υπογράφηκε την Πέμπτη 1η Νοεμβρίου ,από τον Αντιπεριφερειάρχη Σερρών Γιάννη Μωυσιάδη και τον εκπρόσωπο της αναδόχου εργοληπτικής εταιρίας Φάνη Μεσοχωρίτη. Πρόκειται για έργο συνολικού προϋπολογισμού 1.852.000 ευρώ που αφορά σε εργασίες στο ορεινό κυρίως δίκτυο οδοποιίας της Περιφερειακής Ενότητας Σερρών και το οποίο χρηματοδοτείται από τις Δημόσιες Επενδύσεις. «Είμαστε στην ευχάριστη θέση να υπογράφουμε σήμερα μια μεγάλη εργολαβία μέσω της οποίας θα αποκατασταθούν πολλά σημεία στο οδικό δίκτυο της αρμοδιότητας μας , τα οποία παρουσιάζουν σημαντικές φθορές» δήλωσε ο Γιάννης Μωυσιάδης.

Μάλιστα ο Αντιπεριφερειάρχης τόνισε πως φέτος δημοπρατούνται συνολικά 15 εκ. ευρώ για έργα οδοποιίας. Πιο συγκεκριμένα εργασίες αποκατάστασης θα γίνουν στο οδικό δίκτυο Σέρρες – Βροντού, Σέρρες – Ορεινή – Λαϊλιάς, Σ.Σ. Αγγίστας – όρια Ν. Καβάλας, Σιδηρόκαστρο – Αχλαδοχώρι – Καρυδοχώρι, Ν. Σκοπός – Πεθελινό, Μαυροθάλασσα – Ν. Αμφίπολη, Σέρρες – Νιγρίτα, Νιγρίτα – Στρυμονικό, Θερμά – Λαγκάδι και παράκαμψη Λευκοτόπου. Στο Εθνικό δίκτυο Σερρών – Προμαχώνα, Ροδόπολης – Όρια Π.Ε. Κιλκίς, Σερρών – Δράμας και όπου αλλού κριθεί απαραίτητο. Όπως τόνισε ο ανάδοχος του έργου το χρονοδιάγραμμα υλοποίησής του ορίζεται ,βάσει της σύμβασης, στους 24 μήνες και δέσμευσή του είναι να ολοκληρώσει το έργο το συντομότερο δυνατόν

Κοινοποίηση