Άφαντος ο 87χρονος από τη Βέργη- Θα συνεχισθούν και αύριο οι έρευνες για την αναζήτησή του

Ρεπορτάζ: Γιώργος Δαμιανίδης- Ζωή Χειμωνίδου

Άκαρπες απέβησαν οι έρευνες της πρώτης ημέρας για τον εντοπισμό του 87χρονου από τη Βέργη, του δήμου Βισαλτίας Σερρών, που εξαφανίσθηκε από το απόγευμα της Τρίτης 30 Οκτωβρίου.

Οι έρευνες σταμάτησαν αναγκαστικά όταν νύχτωσε και παρά τις μεγάλες προσπάθειες από τον ΟΦΚΑΘ, την πυροσβεστική και την αστυνομία, δεν υπήρξε το επιθυμητό αποτέλεσμα.
Αύριο το πρωί θα συνεχισθούν οι έρευνες, με τη συμμετοχή μάλιστα και της Ομοσπονδιακής Θυροφυλακής και ειδικά εκπαιδευμένων σκυλιών.

Ο κ. Ράμος δήλωσε στο Infonews24 πως ερευνήθηκε και σκαναρίσθηκε μεγάλο μέρος της περιοχής, ενώ αύριο το πρωί θα ερευνηθεί η άλλη μεριά του ορεινού όγκου.

Να θυμίσουμε πως η εξαφάνισή του δηλώθηκε χθες Παρασκευή από τον γαμπρό του στο Αστυνομικό Τμήμα της Νιγρίτας, καθώς- σύμφωνα με πληροφορίες του Infonews24, ο 87χρονος έμενε μόνος του.

Πεζοπόρα τμήματα του Ομίλου Φίλων Κυνηγών Ακτής Θερμαϊκού (ΟΦΚΑΘ), βρέθηκαν σήμερα στην περιοχή, την οποία ερεύνησαν εξονυχιστικά και με πεζοπόρα τμήματα, αλλά και με drones που διαθέτει.

Στις έρευνες συμμετέχουν επίσης τόσο η πυροσβεστική, όσο και σκύλος Κ9 της αστυνομίας, ενώ ο Πρόεδρος του ΟΦΚΑΘ Χρήστος Ράμος, μιλώντας σήμερα το πρωί στη ραδιοφωνική εκπομπή του focus fm «Κάθε Σάββατο στις 12» και στο δημοσιογράφο Γιώργο Δαμιανίδη τόνισε πως το δύσβατο και η μεγάλη έκταση της περιοχής, δυσκολεύουν το έργο των αρχών και των εθελοντών.

(Η φωτογραφία είναι από το αρχείο του ΟΦΚΑΘ)

Κοινοποίηση