Αγωνία για τον 87χρονο από τη Βέργη Σερρών- Συνεχίζονται οι έρευνες αναζήτησής του

Ρεπορτάζ: Γιώργος Δαμιανίδης- Δημήτρης Κώττας

Συνεχίζονται οι έρευνες για τον εντοπισμό του 87χρονου από τη Βέργη, του δήμου Βισαλτίας Σερρών, που εξαφανίσθηκε από το απόγευμα της Δευτέρας.

Η εξαφάνισή του, ωστόσο, δηλώθηκε χθες Παρασκευή από τον γαμπρό του στο Αστυνομικό Τμήμα της Νιγρίτας, καθώς- σύμφωνα με πληροφορίες του Infonews24, ο 87χρονος έμενε μόνος του.

Όπως είχε μεταφέρει χθες με αποκλειστικές πληροφορίες το Infonews24, από σήμερα το πρωί, βρίσκονται στη Βέργη πεζοπόρα τμήματα του Ομίλου Φίλων Κυνηγών Ακτής Θερμαϊκού (ΟΦΚΑΘ), προκειμένου να ξεκινήσουν έρευνες για τον εντοπισμό του 87χρονου.

Οι έρευνες γίνονται στην ευρύτερη αγροτική περιοχή, ενώ ο ΟΦΚΑΘ εκτός από τα πεζοπόρα τμήματα, «επιστράτευσε» και τα drones που διαθέτει.

Ο Πρόεδρος του ΟΦΚΑΘ Χρήστος Ράμος δήλωσε σήμερα το πρωί στη ραδιοφωνική εκπομπή του focus fm «Κάθε Σάββατο στις 12» και στο δημοσιογράφο Γιώργο Δαμιανίδη, πως στις έρευνες συμμετέχουν τόσο η πυροσβεστική, όσο και σκύλος Κ9 της αστυνομίας, ενώ τόνισε πως το δύσβατο και η μεγάλη έκταση της περιοχής, δυσκολεύουν το έργο των αρχών και των εθελοντών.

Ο 87χρονος τη Δευτέρα βρέθηκε σε ελαιοτριβείο της περιοχής, για να βγάλει τις ποσότητες λαδιού από τις ελιές του, έφυγε από εκεί με τον γεωργικό ελκυστήρα του και έκτοτε τα ίχνη του χάθηκαν.

(Η φωτογραφία είναι από το αρχείο του ΟΦΚΑΘ)

Κοινοποίηση