Υποψήφιος για το δήμο Βισαλτίας ο Αθ. Μασλαρινός ;

Ο κύβος ερρίφθη καθώς φαίνεται για τον περιφερειακό σύμβουλο Σερρών Αθανάσιο Μασλαρινό.

Με ανάρτησή του πριν από λίγη ώρα στον προσωπικό του λογαριασμό στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, ο κ. Μασλαρινός φαίνεται να ανακοινώνει την υποψηφιότητά του για τη διεκδίκηση του δήμου Βισαλτίας.

«Ο τόπος μας χρειάζεται να πάει μπροστά. Χρέος μας είναι να υπηρετήσουμε τα πάτρια εδάφη και για μένα ο τόπος μου, η Βισαλτία είναι η 1η επιλογή,» ανέφερε χαρακτηριστικά στην ανάρτησή του, Σερραίος περιφερειακός σύμβουλος, με τους διαδικτυακούς του φίλους να του εύχονται «καλή επιτυχία», σε σχόλια κάτω από την ανάρτησή του.

Η συγκεκριμένη απόφαση του κ. Μασλαρινού μάλλον δεν αποτέλεσε ιδιαίτερη έκπληξη, καθώς ήταν γνωστό πως δεχόταν ασφυκτικές πιέσεις από τους ψηφοφόρους του, να μεταπηδήσει στον πρώτο βαθμό τοπικής αυτοδιοίκησης και να ηγηθεί ψηφοδελτίου, διεκδικώντας το δήμο Βισαλτίας.

Η απόφαση του κ. Μασλαρινού αναμένεται να προκαλέσει «πονοκέφαλο» στον Περιφερειάρχη Κεντρικής Μακεδονίας Απόστολο Τζιτζικώστα, καθώς βασιζόταν και πάνω του, όσον αφορά στο ψηφοδέλτιό του για το νομό Σερρών, καθώς ο κ. Μασλαρινός είναι μία υπολογίσιμη δύναμη, με τον ίδιο όχι μόνο να εκλέγεται σε όσες εκλογικές διαδικασίες συμμετείχε, αλλά να πετυχαίνει και μεγάλο αριθμό ψήφων, που τον έφεραν σε πολλές των περιπτώσεων, πρώτο στην προτίμηση των ψηφοφόρων.

Κοινοποίηση