Συνεχίζονται οι έρευνες για τον εντοπισμό του 86χρονου από τη Βέργη

Σε θρίλερ εξελίσσεται η εξαφάνιση του 86χρονου Αθανασίου Πολυχρονιάδη από τη Βέργη του Δήμου Βισαλτίας. Νέα μαρτυρία που βγήκε στο φως της δημοσιότητας αποκαλύπτει πως στο σπίτι του ηλικιωμένου έχει βρεθεί το πουκάμισο που φορούσε την ημέρα που εξαφανίστηκε. Σε δηλώσεις του στα τοπικά μέσα ενημέρωσης των Σερρών ο πρόεδρος του Ομίλου Φίλων Κυνηγών Ακτής Θερμαϊκού επιβεβαιώνει την παραπάνω πληροφορίας αναφέροντας τα εξής: «Η μαρτυρία αυτό έλεγε ότι βρέθηκε ένα πουκάμισο, το οποίο φορούσε ο ηλικιωμένος όταν πήγε στο ελαιοτριβείο. Μας είπαν ότι φορούσε το συγκεκριμένο πουκάμισο, το συγκεκριμένο πουκάμισο βρέθηκε σπίτι, ίσως πάει να πει ότι ο άνθρωπος γύρισε τελικά το βράδυ στο σπίτι του και χάθηκε την άλλη μέρα»

Αρχές, φορείς, εθελοντές και πολίτες δεν έχουν εγκαταλείψει ούτε στιγμή την προσπάθεια για τον εντοπισμό του ηλιωμένου. Όσοι συμμετέχουν στις έρευνες, κυριολεκτικά «όργωσαν» όλη την ευρύτερη περιοχή και τον ορεινό όγκο και πλέον στρέφονται και σε άλλες κατευθύνσεις, προκειμένου να έχουν καλύψει όλα τα ενδεχόμενα. Σήμερα, κλιμάκιο της 2η ΕΜΑΚ βρέθηκε και στην περιοχή και μαζί με μέλη του ΟΦΚΑΘ ερεύνησαν τον ποταμό Στρυμόνα με τις υποβρύχιες κάμερες.

Ο πρόεδρος του ΟΦΚΑΘ για μια ακόμη φορά καλεί σε όλους του πολίτες της Π.Ε. Σερρών εάν εντοπίσουν το τρακτέρ 86χρονου να ειδοποιήσουν τις Αρχές.

Κοινοποίηση