Zootechnia 2019 στη Θεσσαλονίκη- Κτηνοτροφία & πτηνοτροφία σε πρώτο πλάνο

H μοναδική εξειδικευμένη διοργάνωση στον τομέα των παραγωγικών ζώων στην Ελλάδα και στα Βαλκάνια, η Zootechnia, πραγματοποιείται για 11η φορά από τις 31 Ιανουαρίου έως τις 3 Φεβρουαρίου στο Διεθνές Εκθεσιακό Κέντρο Θεσσαλονίκης.

Παρούσες στη Zootechnia θα είναι όλες οι μεγάλες επιχειρήσεις της κτηνοτροφίας-πτηνοτροφίας, οι οποίες και θα παρουσιάσουν τις τελευταίες εξελίξεις στον κλάδο, από τα πιο σημαντικά είδη παραγωγικών ζώων μέχρι μηχανήματα, εξοπλισμό, υπηρεσίες, αλλά και έρευνες.

Η έκθεση σηματοδοτεί τις εξελίξεις σε ένα πολύ δυναμικό πεδίο της πρωτογενούς παραγωγής και θέτει τα νεότερα δεδομένα ενός κλάδου, ο οποίος στις αρχές του 2019 θα διάγει την χρονική περίοδο εγκρίσεων των σχεδίων βελτίωσης, με αποτέλεσμα να επιταχυνθούν οι επενδύσεις και η υλοποίηση δράσεων εκσυγχρονισμού στην κτηνοτροφία-πτηνοτροφία.

Η Zootechnia του 2019 αναμένεται να συνεχίσει την ανοδική πορεία, που κατέγραψε η αντίστοιχη έκθεση του 2017, η οποία αναδείχθηκε στην καλύτερη όλων των εποχών με ρεκόρ επισκεψιμότητας και εκθετών.

Αξιοσημείωτο είναι και το γεγονός της εντεινόμενης διεθνοποίησης της Zootechnia, που στην τελευταία διοργάνωση της παρουσίασε αύξηση των ξένων εμπορικών επισκεπτών κατά 27%, ενώ οι ξένοι εκθέτες (άμεσοι και έμμεσοι) εκπροσώπησαν 37 χώρες.

Κοινοποίηση