Ο Β. Βαδαρλής εξηγεί στο Infonews24 γιατί ψήφισε κατά της ανακήρυξης του ΠτΔ σε επίτιμο δημότη

Την απόφασή του να καταψηφίσει το θέμα που αφορούσε στην ανακήρυξη του Προέδρου της Δημοκρατίας Προκόπη Παυλόπουλου σε επίτιμο δημότη, ανέλυσε μιλώντας στο Infonews24, ο δημοτικός σύμβουλος Βισαλτίας Βάιος Βαδαρλής.

Ο κ. Βαδαρλής, γνωστός για το θάρρος της γνώμης του, δεν «μάσησε» τα λόγια του, όταν ρωτήθηκε σχετικά από το Infonews24.

Ο γνωστός δημοτικός σύμβουλος της Βισαλτίας, τόνισε πως καταρχάς σέβεται τους θεσμούς της δημοκρατίας και πως αναγνωρίζει τον ΠτΔ ως τον ανώτερο άρχοντα του Ελληνικού κράτους και πρόσθεσε:

«Λαμβάνοντας υπ’ όψιν τις αντιδράσεις των δημοτών μας στο άκουσμα της πρόθεσης της δημάρχου, ήταν ξεκάθαρο για εμένα ότι το να πάρουμε μια τέτοια απόφαση, ειδικά στη δεδομένη στιγμή θα ήταν τελείως λανθασμένη, διότι η στάση του στη συμφωνία των Πρεσπών δεν αφήνει περιθώρια για μια τέτοια τιμή εκ μέρους μας, έναν ιστορικό δήμο της Μακεδονίας».

Στην ερώτησή μας αν θα μπορούσε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας να παίξει καταλυτικό ρόλο στην ανατροπή της Συμφωνίας των Πρεσπών, ο κ. Βαδαρλής ήταν κατηγορηματικός:
«Πιστεύω ότι ήταν ο μοναδικός που μπορούσε να μπλοκάρει αυτή την κατάπτυστη συμφωνία, αν είχε παραιτηθεί από το αξίωμα του».

Τα επόμενα αυτοδιοικητικά «βήματα»

Ο κ. Βάιος Βαδαρλής είχε κάνει μία ομολογουμένως εντυπωσιακή πορεία στις προηγούμενες εκλογές της τοπικής αυτοδιοίκησης, καθώς εξελέγη δεύτερος σε ψήφους, στην εκλογική περιφέρεια Τραγίλου του δήμου Βισαλτίας, με το συνδυασμό «Βισαλτία νέοι ορίζοντες όλοι μαζί» και επικεφαλής τον Δημήτρη Καλαϊτζή.
Ερωτηθείς σχετικά με τα επόμενα αυτοδιοικητικά του «βήματα» ο κ. Βαδαρλής, δεν θέλησε να ανοίξει τα… χαρτιά του, κρατώντας μία αινιγματική στάση.

Κοινοποίηση
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •