ΣΟΣ «εκπέμπουν» τα πέτρινα γεφύρια του Αγγίτη- Κραυγή από τους κατοίκους για τον μη καθαρισμό του ποταμού (ΒΙΝΤΕΟ)

Ρεπορτάζ: Ζωή Χειμωνίδου

Ένας ανεκτίμητος θησαυρός τίθεται σε κίνδυνο, εξαιτίας της έλλειψης ενδιαφέροντος από τις αρμόδιες αρχές. Το μοναδικό σε ομορφιά, αλλά και σε ιστορική αξία πέτρινο γεφύρι του Σιδηροδρομικού Σταθμού Αγγίστας, «εκπέμπει» ΣΟΣ.

Πρόκειται για το πέτρινο, πανταξοτό, οξυκόρυφο γεφύρι που κινδυνεύει να καταρρεύσει, εξαιτίας της έλλειψης συντήρησης, αλλά και των προβλημάτων που δημιουργεί κατά καιρούς η υπερχείλιση του Αγγίτη.

Τις προηγούμενες ημέρες οι έντονες βροχοπτώσεις έφεραν στα… όριά του τον ποταμό Αγγίτη και για μία ακόμη φορά τα προβλήματα ήρθαν στην επιφάνεια.

Με αφορμή την κατάσταση στον ποταμό Αγγίτη, έντονες ήταν και οι διαμαρτυρίες των κατοίκων, για τον μη καθαρισμό των κοιτών, αλλά και εντός του ποταμού.

Η κατάσταση, όπως καταγράφηκε στα βίντεο του κατοίκου της περιοχής Χρήστου Λούστη, είναι απογοητευτική και δείχνει το μέγεθος του προβλήματος.

Ευχαριστούμε θερμά τον κ. Χρήστο Λούστη, για την παραχώρηση του βίντεο, το οποίο μπορείτε να το παρακολουθήσετε πατώντας εδώ https://www.youtube.com/watch?v=vyJjO1gpHfg&feature=youtu.be 

Κοινοποίηση