«Λουκέτο» βάζει το Google+ τον Απρίλιο- Κλείνουν όλοι οι λογαριασμοί

Το οριστικό κλείσιμο από τις 2 Απριλίου, όλων των λογαριασμών του Google+ και κατ’ επέκταση της ίδιας της πλατφόρμας, ανακοίνωσε προς τους χρήστες η Google.

Συγκεκριμένα, τον Δεκέμβριο του 2018, ανακοινώσε ότι τον Απρίλιο του 2019 σκοπεύει να διακόψει τη λειτουργία του Google+ για το ευρύ κοινό, εξαιτίας της χαμηλής χρήσης και των προκλήσεων που παρουσιάζει η συντήρηση ενός επιτυχημένου προϊόντος, το οποίο ανταποκρίνεται στις προσδοκίες των καταναλωτών.

Στις 2 Απριλίου, θα διακοπεί η λειτουργία του λογαριασμού σας στο Google+ και των σελίδων Google+ που έχετε δημιουργήσει και θα ξεκινήσει η διαγραφή περιεχομένου από τους λογαριασμούς του Google+ για το ευρύ κοινό.

Θα διαγραφούν επίσης οι φωτογραφίες και τα βίντεο από το Google+ που υπάρχουν στο Αρχείο λευκωμάτων σας και στις σελίδες σας Google+. Μπορείτε να κατεβάσετε και να αποθηκεύσετε το περιεχόμενό σας, απλώς φροντίστε να το κάνετε αυτό πριν από τον Απρίλιο.

Λάβετε υπόψη ότι οι φωτογραφίες και τα βίντεο που διαθέτουν αντίγραφα ασφαλείας στις Φωτογραφίες Google δεν πρόκειται να διαγραφούν.

Η διαδικασία διαγραφής περιεχομένου από τους λογαριασμούς Google+ για το ευρύ κοινό, τις Σελίδες Google+ και το Αρχείο λευκωμάτων θα διαρκέσει μερικούς μήνες και το περιεχόμενο ενδέχεται να παραμείνει για αυτό το διάστημα.

Για παράδειγμα, οι χρήστες ενδέχεται να εξακολουθούν να βλέπουν μέρη του λογαριασμού τους στο Google+ μέσω του αρχείου καταγραφής δραστηριότητας και ορισμένο περιεχόμενο του Google+ για το ευρύ κοινό ενδέχεται να παραμείνει ορατό στους χρήστες του G Suite μέχρι τον τερματισμό λειτουργίας του Google+ για το ευρύ κοινό.

Κοινοποίηση
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •