“Φωτιές άναψε” η επίσκεψη Παπαδημούλη στην Κερκίνη

Την έντονη αντίδαση του προέδρου της Δ.Ε. Κερκίνης προκάλασε το like που έκανε ο δήμαρχος Σιντικής Φώτης Δομουχτσίδης σε ένα καυστικό σχόλιο κάτω από την ανάρτηση που έκανε στο προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook ο συνάδελφος Δημήτρης Κώττας για το αν ο Αντιπρόεδρος του Ευρωκοινοβουλίου και Ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Δημήτρης Παπαδημούλης και η Βουλευτίνα του κυβερνώντος κόμματος είναι ανέπιθύμητοι ή όχι στο Δήμο Σιντικής.

Με ανάρτησή του στο Facebook ο πρόεδρος της Κερκίνης χαρακτηρίζει διπρόσωπο τον κο Δομουχτσίδη που άλλα αποφασίζει στο δημοτικό συμβούλιο και αλλά πράττει όταν κατεβαίνει στην Αθήνα.

“Ο διπροσωπος δήμαρχος που άλλα ψηφίζει στο δημοτικό συμβούλιο με δώδεκα συμβούλους και έναν πρόεδρο και η οποία είναι γυναίκα και βρίσκεται εκεί γιατί την έχει βολέψει στα λουτρά Σιδηροκάστρου αλλά κατά τα άλλα τον πίεσαν όλοι οι πρόεδροι του δήμου Σιντικης μαζί και οι δημοτικοί σύμβουλοι να πάρει μια αποφαση ομοφωνη να θεωρήσει ανεπιθύμητους τους βουλευτές του νόμου Σερρων. Και από την άλλη να κατεβαίνει στην Αθήνα και να γλύφει υπουργό του Σύριζα για τα δήθεν συμφεροντα του δήμου αλλά δυστυχώς όλα αυτά για το θεαθηναι!!!” αναφέρει ο κος Καρατζίκος.

Κοινοποίηση