Έκλεισαν τις σήραγγες των Τεμπών οι αγρότες-Τι δηλώνουν οι αγρότες και τι απαντά ο Υπουργός;

Μετά τις δυο το μεσημέρι οι αγρότες της Θεσσαλίας έκλεισαν τις σήραγγες των Τεμπών και μ αυτόν τον τρόπο κλιμακώνουν τον αγώνα τους. Η Εθνική Οδός θα είναι κλειστή για τρεις ώρες περίπου όπως αναφέρουν οι αγρότες που συμμετέχουν στη διαμαρτυρία. 
 
Νωρίτερα μιλώντας στη Ζωή Χειμωνίδου και στο Infonews24 ο αγροτοσυνδικαλιστής Χρήστος Σιδερόπουλος εξέφρασε την πεποίθηση πως ο αγώνας τους θα δικαιωθεί και η δικαίωση σημαίνει πως η κυβέρνηση θα πάρει θέση για συγκεκριμένα ζητήματα που απασχολούν τον πρωτογενή τομέα, ενώ εμφανίσθηκε ικανοποιημένος από τη συμμετοχή.
 
Την ίδια ώρα ο Υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων Σταύρος Αραχωβίτης μιλώντας το OPEN τόνισε ότι η πόρτα του Υπουργείου για τους αγρότες είναι πάντα ανοικτή. «Η τακτική αγώνα αυτή του «δώσε μου κάτι να φύγω» είναι μια παλιά τεχνική που εφαρμόζεται πάνω από 30 χρόνια έχει κοντό αποτέλεσμα που φτάνει μέχρι 12 μήνες και μετά πάλι από την αρχή. Είναι μια μορφή διεκδίκησης που κούρασε και τους αγρότες και την κοινωνία»  και συμπλήρωσε: «Για εμένα είναι υποτιμητικό για όλους μας η λογική «δώσε κάτι για να φύγουν οι αγρότες από το δρόμο».
Κοινοποίηση