Το παραδοσιακό τραγούδι των Σερραίων μαθητών που μιλά για την πραγματική αγάπη

«Το Μελτέμι του Έρωτα» είναι μια παραγωγή από Σερραίους μουσικούς.

Το τραγούδι είναι έντεχνο παραδοσιακό, σε σύνθεση, ενορχήστρωση και στόχους του Παπουτσή Κωνσταντίνου και ερμηνεία της Μελίνας Αναστασιάδου.

Οι στίχοι του μας μιλούν για την πραγματική αγάπη που αντέχει στον χρόνο, μέσα από τις καλές ή δύσκολες στιγμές της ζωής.

Λίγα λόγια για τους συντελεστές

Η ερμηνεύτρια Μελίνα Αναστασιάδου είναι μαθήτρια της Τρίτης λυκείου στο μουσικό λύκειο Σερρών. Είναι στο τμήμα Βυζαντινής και παραδοσιακής μουσικής. Εκτός από τραγούδι παίζει ακορντεόν και κάνει εμφανίσεις με διάφορα μουσικά σχήματα στις Σέρρες.

Την ηχοληψία, μίξη, mastering καθώς την κιθάρα και το ηλεκτρονικό μπάσο στο τραγούδι παίζει ο μουσικός Μανωλίδης Θεόδωρος.
Μουσικός με χρόνια στουντιακή εμπειρία. Το 2005 κέρδισε το δεύτερο βραβείο στο φεστιβάλ τραγουδιού Θεσσαλονίκης. Τα τελευταία χρόνια διδάσκει μουσική στα ΚΔΑΠ στις Σέρρες.

Η Γιουβάντση Κωνσταντίνα, είναι μαθήτρια της πρώτης λυκείου στο μουσικό λύκειο Σερρών, στο τμήμα Βυζαντινής και παραδοσιακής μουσικής. Παίζει σαντούρι από μικρή ηλικία και έχει εμφανίσεις σε πολλές συναυλίες και εκδηλώσεις.

Ο Λιόλιος Βασίλης, παίζει κρούστα (τουμπερλέκι, νταούλι) και ντραμς. Τα τελευταία χρόνια παίζει με διαφορά μουσικά σχήματα σε μαγαζιά στην ευρύτερη περιοχή των Σερρών.

Συνθέτης, ενορχηστρωτής και στιχουργός του τραγουδιού είναι ο Παπουτσής Κωνσταντίνος. Συνθέτης κυρίως ορχηστρικής μουσικής και μουσικής επένδυσης σε θεατρικά έργα και εικαστικές εκδηλώσεις. Συνθέσεις του έχουν παρουσιαστεί τόσο στην Ελλάδα όσο και στην Ιταλία.

Κοινοποίηση