Συνεχίζονται οι εργασίες επί της Ε.Ο. Θεσσαλονίκης-Έδεσσας

Συνεχίζονται και τις επόμενες δύο εβδομάδες οι εργασίες συντήρησης (ασφαλτικές εργασίες και εργασίες καθαρισμού χώρου φυτών σε διαχωριστικές νησίδες και στα ερείσματά τους) που εκτελούνται στην Εθνική Οδό Θεσσαλονίκης-Έδεσσας από τη Διεύθυνση Τεχνικών Έργων της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας, δηλαδή από την Κυριακή 17 Φεβρουαρίου 2019 έως και το Σάββατο 2 Μαρτίου 2019.

Επιπλέον, στο πλαίσιο εκτέλεσης εργασιών συντήρησης, θα γίνει αντικατάσταση των στηθαίων ασφαλείας από την Τρίτη 12 Φεβρουαρίου 2019 έως και το Σάββατο 2 Μαρτίου 2019, στα ίδια τμήματα της Εθνικής Οδού Θεσσαλονίκης-Έδεσσας, δηλαδή:

Επί της Εθνικής Οδού αρ. 2 (Θεσσαλονίκης- Έδεσσας) στο ρεύμα προς Έδεσσα και συγκεκριμένα από τη γέφυρα Δενδροποτάμου της Εθνικής Οδού έως ισόπεδο κόμβο Μελισσίου σε διάφορα τμήματα.

Επί της Εθνικής Οδού αρ. 2 (Θεσσαλονίκης Έδεσσας) στο ρεύμα προς Θεσσαλονίκη από ισόπεδο κόμβο Μελισσίου έως γέφυρα Δενδροποτάμου σε διάφορα τμήματα.

Οι παραπάνω εργασίες θα πραγματοποιηθούν έως τις 2 Μαρτίου2 019 ανάλογα με τις επικρατούσες καιρικές συνθήκες, με ώρα έναρξης στις 7.00 το πρωί.

Ήδη έχει γίνει η σχετική συνεννόηση με τη Διεύθυνση Τροχαίας Θεσσαλονίκης και το Τμήμα Τροχαίας Χαλκηδόνας, ώστε να γίνουν οι απαραίτητες κυκλοφοριακές ρυθμίσεις για την ασφαλέστερη διεξαγωγή της κυκλοφορίας στη διάρκεια των εργασιών.

Κοινοποίηση