Χρ. Παπαστεργίου: «Ο Αλ. Τσίπρας μας απαλλάσσει από τα… περιττώματά μας»

Την άποψη ότι το 2018 ήταν η χρονιά της ενότητας για το Κίνημα Αλλαγής και ότι το 2019 θα είναι η χρονιά της επιστροφής, εξέφρασε ο υποψήφιος Περιφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας Χρήστος Παπαστεργίου, ο οποίος ευχαρίστησε τον Αλέξη Τσίπρα που «μας απαλλάσσει από τα …περιττώματά μας,» όπως δήλωσε χαρακτηριστικά.

Όπως τόνισε ο κ. Παπαστεργίου, η Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας είναι «πρωταθλήτρια» στη μετανάστευση, στην ανεργία, στις χαμένες ευκαιρίες και «έρμαιο» των κομματικών επιδιώξεων του κ. Τζιτζικώστα. «Ο κ. Τζιτζικώστας εμφανίζεται ως … Μέγας Μακεδονομάχος. Αν ήταν στην πράξη, θα έπρεπε όλα αυτά τα χρόνια να φροντίσει για να αναδειχθεί η Περιφέρεια και όχι να αδρανεί. Εμφανίζεται τελευταία και ως … τροχονόμος κονδυλίων μέσα από το πρόγραμμα καταπολέμησής της φτώχιας. Αλλά έχει και μια άλλη ευθύνη. Το 2014 αντιστάθηκε στην σύλληψη και σε παραπομπή σε δίκη των μελών της Χρυσής Αυγής. Και όχι μόνο αυτό, χαρακτήρισε τότε το ΠΑΣΟΚ συνολικά ως εγκληματική οργάνωση. Αποτέλεσμα αυτού, αλλά και της κακής του διαχειριστικής ικανότητας ήταν ούτε η ΝΔ να τον στηρίξει ως Περιφερειάρχη. Επέλεξε τον κ. Ιωαννίδη. Τον στήριξε όμως ο κ. Καμμένος, την αναδοχή του οποίου ο κ. Τζιτζικώστας τη δέχτηκε με χαρά στα σκαλιά της Περιφέρειας και έτσι του έδωσε το ‘διαβατήριο’ να νομιμοποιηθεί στα μάτια των πιο συντηρητικών συμπολιτών μας και να ξεπεράσει το εκλογικό όριο του 3% να μπει στη βουλή και να κυβερνήσει με τον Τσίπρα,» επεσήμανε ο κ. Παπαστεργίου, ο οποίος χαρακτήρισε τον κ. Τζιτζικώστα ως συνυπεύθυνο για τη συμφωνία των Πρεσπών:

«Είναι συνυπεύθυνος λοιπόν ο κ. Τζιτζικώστας για την συμφωνία των Πρεσπών και ας μην κρύβεται πίσω από γελοιότητες του τύπου των ταμπελών. Μια τέτοια περιφερειακή αρχή με φιοριτούρες και επικοινωνιακά κόλπα, χωρίς ουσία στην καθημερινή διαχείριση και χωρίς τεχνικό αποτύπωμα για την ανάπτυξη, είναι κάτι που δεν μας αρμόζει».

Κοινοποίηση
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •