Μαρία Ιωαννίδου: Για εμάς όλα τα χωριά του δήμου είναι ένα-Δε ξεχωρίζουμε τους δημότες

“Για εμάς όλοι οι δημότες είναι το ίδιο δεν θα ξεχωρίσουμε το ένα χωριό από το άλλο” ανέφερε κατά τη διάρκεια συνέντευξής της στο Ράδιο Σιντική 92,1 fm η υποψήφια δήμαρχος Σιντικής με τον συνδυασμό της Λαϊκής Συσπείρωσης Μαρία Ιωαννίδου, η οποία φιλοξενήθηκε στην εκπομπή Κάθε Μέρα Καλημέρα και στον Δημήτρη Κώττα. Η κα Ιωαννίδου ανέλυσε τις θέσεις και τις προτάσεις της παράταξής της λέγοντας πως στόχος είναι αν και εφόσον η Λαϊκή Συσπείρωση εκλεγεί δημοτική αρχή να διεκδικηθούν χρήματα από την κρατική χρηματοδότηση προκειμένου να λυθούν προβλήματα της περιοχής. “Πρώτο μας καθήκον αν εκλεγούμε δημοτική αρχή είναι να διεκδικήσουμε χρήματα από την κρατική χρηματοδότηση, δε θα μετακυλήσουμε το βάρος στις πλάτες των πολιτών. Θα προβούμε σε μείωση των δημοτικών τελών στην κατοικία και μειώσουμε τον συντελεστή φορολόγησης των καταστημάτων” ανέφερε η υποψήφια δήμαρχος.

“Γνωρίζω ότι υπάρχει μεγάλο πρόβλημα με τους αγροτικούς δρόμους, είναι απαράδεκτοι. Έχουν διεκδικηθεί χρήματα”; διερωτήθηκε η κα Ιωαννίδου. Σε συνέχεια των δηλώσεών της, η επικεφαλής της Λαϊκής Συσπείρωσης για το Δήμο Σιντικής τόνισε πως θα πρέπει να ξεκαθαρίσουμε στους δημότες τι δήμαρχο θέλουν “Θέλει ο δημότης δήμαρχο, ο οποίος θα παλεύει μαζί του και θα αναβαθμίζει την ποιότητα ζωής του και θα προασπίζεται τα δικαιώματα του ή θέλει δήμαρχο, ο οποίος θα επικαλείται ότι δεν υπάρχουν χρήματα και θα μετακυλά το βάρος στις πλάτες των πολιτών”.

Η ίδια υποστήριξε πως ένας κουμουνιστής δήμαρχος παλεύει και βρίσκεται στο πλευρό των δημοτών το ίδιο θα πράξουμε και εμείς“Εμείς ως Λαϊκή Συσπείρωση θα παλέψουμε, θα συστρατευτούμε μαζί με τους πολίτες, θα δώσουμε τον αγώνα με τους δημότες της Σιντικής, θα κοινοποιήσουμε τα προβλήματα για να διεκδικήσουμε μαζικά όσα τους έχουν αρπάξει είτε από την γενικότερη πολιτική κατάσταση, κρατική εξουσία είτε και από την τοπική διοίκηση καθώς οι δήμοι έχουν μετατραπεί σε φοροεισπρατικούς και φορομπηχτικούς μηχανισμούς” είπε χαρακτηριστικά η κα Ιωαννίδου.

Κοινοποίηση