Β. Καλαϊτζίδης προς Χρ. Μέγκλα: «Εκπροσωπείτε ή όχι όλες τις Σερραϊκές επιχειρήσεις;»

Το περίπτερο της Σερραϊκής επιχείρησης Agrotopos, φαίνεται πως αγνόησε κατά την επίσκεψή του στην έκθεση FOODEXPO 2019, ο Πρόεδρος του Επιμελητηρίου Χρήστος Μέγκλας, σύμφωνα με τον ιδιοκτήτη της επιχείρησης και Β’ Αντιπρόεδρο Βασίλη Καλαϊτζίδη.

Όπως τόνισε ο κ. Καλαϊτζίδης, ο κ. Μέγκλας δήλωσε- μέσω δελτίου τύπου- πως επισκέφθηκε τα περίπτερα όλων των Σερραϊκών επιχειρήσεων, ωστόσο τίθενται συγκεκριμένα ερωτήματα από τον κ. Καλαϊτζίδη:

«O Agrotopos δεν είναι Σερραϊκή επιχείρηση και μέλος του Επιμελητηρίου Σερρών κ. Πρόεδρε και κ. Α’ Αντιπρόεδρε του ΕΒΕΣ;

Είστε εκπρόσωποι όλων των Σερραϊκών επιχειρήσεων ή όχι;

Επισκεφτήκατε τα περίπτερα των Σερραϊκών επιχειρήσεων εκτός του Agrotopos που τυγχάνει ο ιδιοκτήτης να είναι και Β’ Αντιπρόεδρος του ΕΒΕΣ.

Την στιγμή που βρισκόταν λίγα μέτρα δίπλα από το περίπτερο της εταιρίας ΒΑΣΑΚΗ που καλώς φυσικά επισκεφτήκατε.

Επισκεφτήκατε θεσμικά ως Πρόεδρος και αντιπρόεδρος αντίστοιχα του ΕΒΕΣ την έκθεση και όχι ατομικά , μάλιστα και εγώ ως Β Αντιπρόεδρος ψήφισα την πίστωση που αφορούσε την συμμετοχή, μεταφορά και την διαμονή σας.

Είχατε την υποχρέωση να επισκεφτείτε όλες , χωρίς διακρίσεις τις Σερραϊκές επιχειρήσεις, όχι μόνο με στόχο μια τυπική φωτογράφιση και ολιγόλεπτη διαμονή.
Αλλά ειδικά μετά από οκτώ χρόνια θητείας και εμπειρίας να πράξετε το αυτονόητο .

Επαφές , ραντεβού , συναντήσεις με μέλη άλλων επιμελητηρίων.

Κάπως έτσι το ανώτατο θεσμικό όργανο και ο Πρόεδρος βοηθάει τα μέλη του.

Οι Σερραϊκές επιχειρήσεις που συμμετείχαν στην μεγαλύτερη έκθεση τροφίμων και ποτών Νοτιοανατολικής Ευρώπης ήταν σε αριθμό δυστυχώς κάτω από δέκα.

O Agrotopos με το περίπτερο και την παρουσία του, εκτός αν απ το εκθέτει παρουσιάζει τα προϊόντα του, προβάλει και προωθεί το τόπο μας, τη Σερραϊκή γη, τον πρωτογενή και δευτερογενή τομέα που αποτελούν πυλώνα ανάπτυξης του Νομού Σερρών.

Το ελάχιστο που οφείλεται να κάνετε είναι να ζητήσετε συγγνώμη έστω και τώρα από την εταιρία Agrotopos , τους εργαζόμενους και συνεργάτες που και αυτοί αγαπητοί κύριοι είναι Σερραίοι».

Κοινοποίηση