Η ΕΡΤ3 δεν κάλεσε στη συζήτηση των υποψηφίων Δημάρχων Σερρών τον Στ. Φωτιάδη και άλλους υποψήφιους- Μόνο 3 από τους 6 κλήθηκαν

Σε μία ενδιαφέρουσα επισήμανση, που μπορεί να έχει και «χροιά» καταγγελίας, προχώρησε σήμερα ο υποψήφιος Δήμαρχος Σερρών Στέφανος Φωτιάδης.

Όπως τόνισε ο κ. Φωτιάδης, το βράδυ της Τετάρτης στο κρατικό κανάλι της ΕΡΤ3, έγινε μία συζήτηση για το Δήμο Σερρών, στην οποία όμως δεν συμμετείχαν όλοι οι υποψήφιοι, αλλά μόνο οι τρεις από τους έξι, προσθέτοντας πως η κρατική ΕΡΤ3 δεν απηύθυνε τη σχετική πρόσκληση.

«Καλεσμένοι της ΕΡΤ3 ήταν το βράδυ της Τετάρτης, οι επικεφαλής τριών από τους έξι συνδυασμούς, που διεκδικούν το δήμο Σερρών, σε μια προεκλογική συζήτηση για τον Δήμο μας. Θα θέλαμε να ενημερώσουμε όσους μας ρωτούν γιατί απουσιάζαμε από τη συζήτηση, πως απλά δεν κληθήκαμε,» τόνισε ο κ. Φωτιάδης.

Η επισήμανση του κ. Φωτιάδη έχει επί της ουσίας βάση, καθώς μία συζήτηση χωρίς την εκπροσώπηση όλων των συνδυασμών, σαφώς και δεν εμπεριέχει το στοιχείο της αντικειμενικότητας.

0 Shares