Χρ. Γρηγοριάδης: «Ψέματα και συκοφαντικά τα όσα μου αποδίδονται περί ευθανασίας σκύλων»

Στην αντεπίθεση πέρασε ο Αντιδήμαρχος Αγροτικής Ανάπτυξης και κυνοκομείου του Δήμου Σερρών Χρήστος Γρηγοριάδης, απαντώντας στις καταγγελίες περί ευθανασίας σκύλων.

Ο κ. Γρηγοριάδης έκανε λόγο για παραπληροφόρηση και για στοχοποίηση, υπογραμμίζοντας πως το δημοτικό κυνοκομείο Σερρών λειτουργεί υποδειγματικά.

«Δεν είναι η πρώτη φορά που o Φιλοζωικός Όμιλος Σερρών (ΦΟΣ) προσπαθεί να με συκοφαντήσει.
Μάλιστα ενόψει και των επερχόμενων δημοτικών εκλογών τον Μάιο 2019, αυτό θα γίνεται συστηματικά από κάποιους που προσπαθούν να με χτυπήσουν πολιτικά. Να είναι σίγουροι ότι δε θα τα καταφέρουν.
Για την αποκατάσταση της αλήθειας έχω να δηλώσω ότι στη συνεδρίαση της πενταμελούς επιτροπής στις 29 Μαρτίου 2019, η πρότασή μου ήταν να υιοθετηθούν από φιλοζωικά σωματεία της περιοχής γιατί είναι επικίνδυνα για τα άλλα σκυλιά αλλά και τους ανθρώπους με διάστημα υιοθεσίας 2 μηνών. Ότι άλλο έχει ακουστεί δεν έχει σχέση με την αλήθεια. Επίσης στη συγκεκριμένη συνεδρίαση αναγνώστηκε ο σχετικός νόμος, ο οποίος προβλέπει σε περίπτωση που δεν υιοθετηθούν τα επικίνδυνα ζώα, να υπάρξει ευθανασία. Ο νόμος το προβλέπει, δεν το είπα εγώ, ούτε υιοθετώ μια τέτοια εξέλιξη», είπε ο κ. Γρηγοριάδης.

«Να υπενθυμίσουμε ότι η δημοτική αρχή διαθέτει κάθε χρόνο για τροφές και φάρμακα πάνω από 100.000 ευρώ. Καταφέραμε το δημοτικό κυνοκομείο να λειτουργεί υποδειγματικά και να είναι από τα καλύτερα της Ελλάδας,» ολοκλήρωσε ο Αντιδήμαρχος.