Συγκέντρωση διαμαρτυρίας στο Ροδολίβος για το κλείσιμο του ταχυδρομείου (Βίντεο του Δ. Μουρατίδη)

Δεκάδες κάτοικοι συγκεντρώθηκαν χθες έξω από το ταχυδρομείο στο Ροδολίβος, του Δήμου Αμφίπολης, διαμαρτυρόμενοι για την απόφαση να μπει «λουκέτο».

Η απόφαση για το κλείσιμο του ταχυδρομείου, προκάλεσε την έντονη αντίδραση των κατοίκων, που προχώρησαν χθες σε συγκέντρωση διαμαρτυρίας, στην οποία συμμετείχαν και τοπικοί πολιτικοί παράγοντες.

Χαρακτηριστικό είναι το βίντεο που κατέγραψε από τη συγκέντρωση διαμαρτυρίας και μας παραχώρησε ο κ. Δημήτρης Μουρατίδης και τον ευχαριστούμε θερμά.

Παρέμβαση της Φ. Αραμπατζή

Η βουλευτής Σερρών της ΝΔ κ. Φωτεινή Αραμπατζή με αφορμή την απόφαση των ΕΛΤΑ για κλείσιμο του καταστήματος Ροδολίβους του Δήμου Αμφίπολης, έκανε την ακόλουθη δήλωση:
«Η αιφνιδιαστική και αναιτιολόγητη απόφαση της διοίκησης των ΕΛΤΑ να κλείσει από τις 7 Μαΐου 2019 το τοπικό Κατάστημα των ΕΛΤΑ στο Ροδολίβος έχει εξαγριώσει τους κατοίκους της περιοχής.

Στην Έδρα του Δήμου Αμφίπολης, στην μεγαλύτερη σε πληθυσμό κοινότητα του Δήμου, οι πολίτες καλούνται να “πληρώσουν” μια ακόμη συνέπεια της επιζήμιας κυβερνητικής πολιτικής ΣΥΡΙΖΑ.
Μιας πολιτικής, που απαξίωσε και βούλιαξε μια ακόμη δημόσια επιχείρηση.

Μια επιχείρηση, όπως τα ΕΛΤΑ, που τα ίδια κεφάλαιά της κατρακύλησαν από τα 50,6 εκατ. ευρώ το 2014 στα 4,2 εκατομμύρια ευρώ το 2017, μια επιχείρηση, που επί Κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ το 2017 “έγραψε” ζημιές της τάξης των 15,5 εκατομμυρίων ευρώ!
Με σημερινή μου Αναφορά ζητώ από τον αρμόδιο Υπουργό την ανάκληση της απόφασης.
Ως εδώ!».

Κοινοποίηση
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •