Παγκόσμια διάκριση για την ομάδα του 7ου ΓΕΛ Αχαρνών- Ο προπονητής Μ. Τσαλούχος στο Infonews24

Μία μεγάλη παγκόσμια διάκριση έχει πετύχει η ποδοσφαιρική ομάδα του 7ου ΓΕΛ Αχαρνών, καθώς είναι πλέον στις 8 καλύτερες ομάδες του κόσμου.

Είναι η πρώτη Ελληνική ομάδα ποδοσφαίρου, που το καταφέρνει, τα τελευταία 27 χρόνια.

Ο προπονητής της ομάδας Μάσσιμος Τσαλούχος και τα παιδιά, κάνουν μία τιτάνια προσπάθεια κόντρα σε… μεγαθήρια, βάζοντάς τους τα… γυαλιά και κάνοντας υπερήφανη όλη την Ελλάδα.

Ο κ. Μάσσιμος Τσαλούχος, μίλησε στο Infonews24 για την τεράστια αυτή επιτυχία.

Ερ.: Κ. Τσαλούχο, καταρχάς θερμά συγχαρητήρια για τα όσα πέτυχε η ομάδα σας. Πείτε μας δυο λόγια για την πορεία μέχρι σήμερα και πως φτάσατε στο εκπληκτικό αυτό αποτέλεσμα;

Μ.Τ.: Η ομάδα μας αναδείχθηκε πρωταθλήτρια Ελλάδος μέσα από μια επίμονη διαδικασία αφού σε διάστημα 17 ημερών έδωσε 12 ματς, τα οποία και κέρδισε όλα μαζί με τον τελικό της Ελλάδος στον Πύργο και μετά από μια εβδομάδα ακριβώς ήρθαμε στο παγκόσμιο και κάναμε το 5/5 οπότε το σερί έχει πάει στο 17/17 . Το μυστικό μας είναι ότι όλοι είμαστε μια παρέα και απολαμβάνουμε το κάθε παιχνίδι χωριστά.

Ερ.: Τι σημαίνει για την Ελλάδα, για το Ελληνικό ποδόσφαιρο η επιτυχία σας αυτή;

Μ.Τ.: Σαφώς είναι μεγάλη διαφήμιση για την Ελλάδα αφού όλες οι χώρες συζητάνε για εμάς και την παρουσία μας σ αυτό το πρωτάθλημα και σίγουρα εκπροσωπούμε το Ελληνικό ποδόσφαιρο.

Ερ.: Για τι επίπεδο ποδοσφαίρου μιλάμε όσον αφορά και στις αντίπαλες ομάδες;

Μ.Τ.: Το επίπεδο των αντιπάλων μας είναι αντίστοιχο εθνικών ομάδων και ίσως και υψηλότερο, καθώς όλα τα παιδιά ηλικίας των 16-18 επιθυμούν μια μεγάλη διάκριση κι έτσι η μπάλα που παίζουν δεν έχει να ζηλέψει σε τίποτα μεγάλες και πολυδιαφημισμένες ομάδες.

Ερ.: Ποιοι στάθηκαν στο πλευρό της ομάδας και της προσπάθειάς σας;

Μ.Τ.: Στο πλευρό μας εξ αρχής ήταν και είναι οι γονείς των παιδιών της ομάδος μου, σ’ αυτό το σημείο να πω ότι έχω την χαρά και ευτυχία μαζί να είναι και ο μεγάλος μου γιος μέλος της ομάδος αυτής, από εκεί και πέρα η διεύθυνση του σχολείου μας 7ο ΓΈΛ Αχαρνών, ο σύλλογος διδασκόντων και μετά από έντονες ενοχλήσεις και ο Δήμος Αχαρνών που μας έδωσε το κονδύλι για τις εμφανίσεις και το ρουχισμό της ομάδας μας και τέλος κάποιοι ιδιώτες που συνέβαλαν τα μέγιστα για την παρουσία μας εδώ.

Ερ.: Τα παιδιά πως εκλαμβάνουν όλο αυτό που τους συμβαίνει;

Μ.Τ.: Τα παιδιά μένουν προσηλωμένα σ’ αυτό που ξέρουν πολύ καλά να κάνουν και δεν είναι τίποτε άλλο από το να παίζουν μπάλα χωρίς σκοπιμότητες και στρατηγικές , απλά και μόνο απολαμβάνουν το παιχνίδι και κοιτάνε τον αντίπαλο στα μάτια χωρίς κανένα φόβο και δεν σταματάνε να προσπαθούν από το πρώτο λεπτό έως την λήξη του αγώνα.

Ερ.: Ποιοι είναι οι επόμενοι στόχοι;

Μ.Τ.: Οι επόμενοι στόχοι μόλις γυρίσουμε είναι ξεκούραση για όλους, καθώς οι 11 από τους 18 δίνουν πανελλήνιες εξετάσεις τον Ιούνιο.

Κοινοποίηση