Στο… έλεος κακοποιών και γεωτρήσεις στο δήμο Εμ. Παππά- «Χτύπησαν» 10 γεωτρήσεις σε μία εβδομάδα

Ρεπορτάζ: Ζωή Χειμωνίδου

Σε πραγματική «μάστιγα» έχουν εξελιχθεί οι κλοπές που σημειώνονται σε γεωτρήσεις, με το χαλκό και τα καλώδια, να είναι αυτά βάζουν στο… στόχαστρο οι κακοποιοί.

Μάλιστα πριν από μερικές ημέρες και συγκεκριμένα στις 15 Απριλίου, μιλώντας στο Infonews24, ο Πρόεδρος του ΤΟΕΒ Νιγρίτας Δημήτρης Χύτας, είχε τονίσει πως όχι μόνο το πρόβλημα είναι πάρα πολύ μεγάλο, αλλά και πως έχουν αποθρασυνθεί οι κλέφτες.

Ο κ. Χύτας είχε αναφέρει χαρακτηριστικά πως μόνο από τον ΤΟΕΒ Νιγρίτας έχουν κλαπεί 700 περίπου υδροστόμια και από το γειτονικό ΤΟΕΒ Δημητριτσίου πολλά περισσότερα.
(Διαβάστε το σχετικό άρθρο του Infonews24 πατώντας εδώ http://www.infonews24.gr/index.php/info-news-sports/serres/item/18898-mastiga-gia-tous-agrotes-oi-klopes-xalkoy-i-ekklisi-tou-d-xyta )

Οι τελευταίες καταγγελίες ήρθαν σήμερα στο Infonews24 από την ευρύτερη περιοχή του δήμου Εμμανουήλ Παππά.

Σύμφωνα με τις δηλώσεις κατοίκων της περιοχής, χθες το βράδυ στην κοινότητα Χρυσού, άγνωστοι κατέβασαν μετασχηματιστή από κολώνα της ΔΕΗ που βρισκόταν σε γεώτρηση και έκλεψαν το χαλκό και τα καλώδια.

Κάτοικοι επισημαίνουν στο Infonews24 πως ήταν η δέκατη γεώτρηση στην ευρύτερη περιοχή, που μέσα σε μία μόλις εβδομάδα «χτύπησαν» άγνωστοι κακοποιοί.

Κοινοποίηση