Καταγγελία Λυμπερίδη για την Εγνατία Οδό-Άμεση απάντηση Αντωνούδη (BINTEO)

Το πρόβλημα που δημιουργήθηκε στο τμήμα της Εγνατίας Οδού Μελενικίτσι-Κάτω Αμπέλα, το οποίο και πρόσφατα ανακατασκευάστηκε ανέδειξε μέσω Facebook ο πρόεδρος της πανελλήνιας ένωσης των Φυσικοθεραπευτών Πέτρος Λυμπερίδης ζητώντας από τον πρόεδρο της Εγνατίας Οδού να παρέμβει άμεσα και να δώσει απαντήσει πως είναι δυνατόν να έγινε αποκατάσταση του οδοστρώματος και μετά από λίγους μήνες να έχουν δημιουργηθεί λακκούβες.

Αναλυτικά η τοποθέτηση του κυρίου Λυμπερίδη έχει ως εξής: “Σε 5 μήνες από την παράδοση του έργου το οδόστρωμα έχει υποστεί μεγαλες φθορές. ΕΡΩΤΗΣΗ ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΕΓΝΑΤΙΑ Α.Ε: εγγύηση για την κατασκευή του οδοστρώματος δεν υπάρχει; Κοστος κατασκευής 5.000.000 ευρώ, δηλαδή 500.000 ευρώ για κάθε χιλιόμετρο. Η κάθετος της Εγνατίας Προμαχώνας-Δερβένι και συγκεκριμένα το τμήμα Μελενικίτσι-Κάτω Αμπέλα ανακατασκευάστηκε πριν 5 μήνες και παραδόθηκε στην κυκλοφορία. Η εταιρεία που ανέλαβε την αντικατάσταση του ασφαλτοτάπητα ολοκλήρωσε τις εργασίες στο μήκους 10 χλμ οδόστρωμα σε 2 μήνες. Σε 3-4 σημεία ήδη έχουν δημιουργηθεί λακκούβες ενώ από την αρχή ήταν εμφανής η προχειρότητα της κατασκευής. Στα χρόνια της κρίσης έπρεπε να υπάρχει μεγαλύτερος σεβασμός στα χρήματα του Έλληνα φορολογούμενου.”

Στο σχόλιο του κου Λυμπερίδη αμέσως ανταποκρίθηκε ο πρόεδρος της Εγνατίας Οδού Απόστολος Αντωνούδης, ο οποίος αφού πρώτα ευχαρίστησε για το ενδιαφέρον των πολιτών απάντησε: “Θα διερευνηθεί το θέμα που έχει προκύψει”

Κοινοποίηση
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •