ΣΟΚ: Αδέσποτα θανατώθηκαν από φόλες στη Ροδόπολη- Κίνδυνος και για τα παιδιά (Βίντεο & φωτογραφίες)

Σοκάρουν οι φωτογραφίες και το βίντεο που ανάρτησε η ομάδα «Αδέσποτα Δημοτικής Κοινότητας Κερκίνης», με τα πολλά θανατωμένα από φόλες αδέσποτα, στη Ροδόπολη, του Δήμου Σιντικής.

Όπως ενημέρωσε το Infonews24 ο δημοσιογράφος Γαβριήλ Χατζηνόπουλος στη Ροδόπολη Σιντικής Σερρών, τις τελευταίες ημέρες θανατώθηκαν αδέσποτα ζωάκια μέσα στο χωριό με φόλες που προφανώς κάποιος έριξε.

«Ο κίνδυνος όπως καταλαβαίνεται είναι μεγάλος τόσο για δεσποζόμενα ζώα όσο και για τα μικρά παιδιά που κυκλοφορούν στην περιοχή. Μάλιστα, σήμερα, Τετάρτη που έχει λαϊκή αγορά στο χωριό, τα νεκρά ζώα είναι ακόμα διάσπαρτα στο χωριό χωρίς να μεριμνήσει κάποιος για την απομάκρυνσης τους,» επεσήμανε ο κ. Χατζηνόπουλος.

Μάλιστα, σχετική ανακοίνωση εξέδωσε και η ομάδα «Αδέσποτα Δημοτικής Κοινότητας Κερκίνης», στην οποία τονίζονται τα εξής:

«Όπως έγινε γνωστό μέσα από τη σελίδα μας στο Facebook, τις τελευταίες ημέρες θανατώθηκαν με τον πιο απάνθρωπο τρόπο τα αδέσποτα τετράποδα που με τόση στοργή φροντίζαμε και προστατεύαμε.

Δυστυχώς ο άνθρωπος έχει την τάση να δείχνει τον πιο κακό του εαυτό αλλά και την ισχύ του πάντα στους πιο αδύναμους από τον ίδιο. Σε κάθε περίπτωση εμείς στεκόμαστε δυνατοί και ενωμένοι να φτάσουμε μέχρι το τέλος και να πληρώσουν αυτοί που ευθύνονται για τις φρικτές πρακτικές που κόστισε τη ζωή σε τετράποδα ζωάκια στη Ροδόπολη Σερρών.

Η ομάδα μας συνεχίζει το έργο της με τη βοήθεια απλών ανθρώπων που ευχαριστεί μέσα από την καρδιά της για τη στήριξή τους.

Καλούμε δημόσια οποιονδήποτε γνωρίζει κάτι για όλους εκείνους που αποτελούν την ντροπή της κλειστής κοινωνίας μας να επικοινωνήσει άμεσα με την ομάδα μας η οποία θα δράσει διακριτικά και δε θα εκθέσει σε καμία περίπτωση τους ανθρώπους που την εμπιστεύονται.

Τέλος, παρακαλούμε θερμά να προστατεύετε τα ζωάκια σας αλλά και τα μικρά παιδιά καθώς δεν είναι απίθανο να υπάρχουν και άλλες φόλες ανάμεσά μας.

Θα σταθούμε πλάι σε εκείνους που νοιάζονται για όλους και απέναντι σε όσους σκορπούν τον θάνατο».

Κοινοποίηση
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •