Ο ψεύτης και ο κλέφτης τον πρώτο χρόνο χαίρονται……. Και ο χρόνος σας παρήλθε (Άρθρο)

Άρθρο του Σ. Αβράμη

Στην μετά από ένα μήνα (τόσο χρειάστηκε) ανακοίνωση – απάντηση του Δημάρχου Σιντικής, σε σχετική ανάρτηση μου στο διαδίκτυο την 11 Απριλίου 2019 και με την ενημέρωση ότι τίποτα δεν θα μένει πλέον αναπάντητο παραθέτω προς ενημέρωση όλων των πολιτών τα παρακάτω :

1. Για μια ακόμη φορά του επισημαίνω ότι ο δημότης ή συγκεκριμένος πολίτης όπως τον περιγράφει, έχει ονοματεπώνυμο, λέγεται Αβράμης Σωτήρης και γράφει επώνυμα ! Για την τήρηση της δεοντολογικής τάξης θα έπρεπε να αναφέρει το όνομα, όχι για κανέναν άλλο λόγο, αλλά για να έχουν την δυνατότητα, όσοι επιθυμούν, να ανατρέξουν και να διαβάσουν και την δική μου άποψη . Μήπως αυτό δεν τον βολεύει !

2. Αναφαίρετε ο κος Δήμαρχος στον τρόπο υπολογισμού των οικονομικών δεικτών με δεικτικό τρόπο πως “αν κοιτούσε προσεκτικά τους αριθμούς θα διαπίστωνε αμέσως ότι οι δείκτες οικονομικής επιβάρυνσης αφορούν τα προϋπολογιζόμενα ετήσια έσοδα προς τον αριθμό των δημοτών” !!!! Αν λοιπόν κε Δήμαρχε “ προσεκτικά κοιτούσατε ”την ανάρτησή μου,για να σας απαντήσω στο ίδιο ύφος, θα διαπιστώνατε ότι σε αυτά ακριβώς αναφέρομαι , δηλαδή στα στοιχεία της διαύγειας, την οποία συχνά πυκνά επικαλείστε ο ίδιος προς ενημέρωση των πολιτών !!! Δεν είδα βέβαια πουθενά να αμφισβητεί τους δείκτες και πώς θα μπορούσε άλλωστε αφού Ο ίδιος τους αναρτά !!!Αυτό κε Δήμαρχε, ότι δλδ χρησιμοποιώ δικά σας στοιχεία, δεν χρειάζεται ούτε καν στοιχειώδης γνώσεις οικονομικών όπως εσείς με μέμφεστε, το μόνο που χρειάζεται είναι απλή γνώση ανάγνωσης !!! Επίσης κε Δήμαρχε αν είχατε “στοιχειώδης γνώσεις οικονομικών”, θα ξέρατε ότι τα στοιχεία 2015 και 2018 τα οποία επικαλούμαι αν και αφορούν στοιχεία επί του προϋπολογισμού, εφόσον έχουν κλείσει οι χρήσεις έχουν γίνει πλέον στοιχεία “ απολογιστικά “ !!!

3. Αναλίσκεταιο κος Δήμαρχος, κατά την προσφιλή του συνήθεια να αποποιείται κάθε ευθύνης, να τα ρίχνει σε προηγούμενους και να προσπαθείμε αστειότητες να δικαιολογήσει τα αδικαιολόγητα ! Εκτός των άλλων η σύγκριση γίνεται μεταξύ του χρόνου της ανάληψης των καθηκόντων του καιόπως τα παρέλαβε σε αντιπαράθεση με το σήμερα. Αυτόν τον δείκτη οικονομικής επιβάρυνσης επικαλούμαι ότι τον παρέλαβε 86,52 € ανά κάτοικο και τον εκτόξευσε σε 135,46 € ανά κάτοικο !!!Γι αυτό κρίνετε και όχι για τους προηγούμενους !!!

4. Η αύξηση των δημοτικών τελών με το καλημέρα της ανάληψης των καθηκόντων του δικό του επίτευγμα ήταν !!! Όπως και η περίφημη μείωση ΚΑΤΑ 300 % !!!! των δημοτικών τελών με την παράλληλη ανακάλυψη πλεονάσματος ενός εκατομμυρίου πεντακοσίων χιλιάδων ευρώ δική σας θαυματουργή οικονομική προσέγγιση αποτελεί !!!!!!! Δεν χρειάζεται βέβαια και μεγάλη προσπάθεια για να μας πείσει …. Οι πολίτες το βλέπουν κάθε δίμηνο στον λογαριασμό τους στην ΔΕΗ . Όπως βέβαια δικό του επίτευγμα είναι, σύμφωνα πάντα με τα δικά του στοιχεία, ότι τα τέλη καθαριότητας τα παρέλαβε στα 29.06 € ανά κάτοικο και τα εκτίναξε επίσης με τα δικά του στοιχεία σε 41,32 € !!!! ΑΥΤΕΣ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΠΙΚΡΕΣ ΑΛΗΘΕΙΕΣ ΠΟΥ ΣΑΣ ΒΑΡΑΙΝΟΥΝ κε ΔΗΜΑΡΧΕ!!!!

5. Τέλος κε Δήμαρχε αφήστε επιτέλους τις συνεχείς αναφορές σας σε προηγούμενες δημοτικές αρχές και σε προηγούμενους αιρετούς που σας δημιούργησαν προβλήματα από τον προηγούμενο …… αιώνα !!!! Αντιληφθείτε επιτέλους ότι ήδη διοικείτε τον δήμο Σιντικής επί μία πενταετία Ποιοί λοιπόν ακόμη σας φταίνε ….
Μήπως πολλοί από αυτούς που συνωστίζονται στο προσφάτως ανακοινωθέν ψηφοδέλτιο σας σε αυτές τις παρατάξεις που εσείς μέμφεστε δεν ανήκαν στο παρελθόν !!!!
Πάψτε πια να κλαψουρίζετε ………

Κοινοποίηση
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •