ΣΥΡΙΖΑ Σερρών: «Δεν στηρίζουμε καμία δημοτική παράταξη»- «Αλαλούμ» στο ΣΥΡΙΖΑ με τις στηρίξεις

Ένα «αλαλούμ» φαίνεται ότι επικρατεί στο ΣΥΡΙΖΑ τις τελευταίες ώρες και στο επίκεντρο βρίσκονται οι αυτοδιοικητικές εκλογές.

Μόλις σήμερα το κόμμα του ΣΥΡΙΖΑ, στην επίσημη ιστοσελίδα του, ανακοίνωσε τα ονόματα των υποψηφίων Δημάρχων και Περιφερειαρχών που στηρίζει στις επικείμενες εκλογές και φυσικά και τα ονόματα για το νομό Σερρών.

Για του λόγου το αληθές, παραθέτουμε το σχετικό link, όπως και φωτογραφίες από την ανάρτηση.
( https://www.syriza.gr/article/id/81097/SYRIZA:-Agwnas-gia-thn-enischysh-ths-Topikhs-Aytodioikhshs-me-ischyres-programmatikes-symmachies-kai-oysiastikh-symmetochh-twn-politwn.html )

Μόλις το θέμα αναρτήθηκε στο Infonews24, η Νομαρχιακή Επιτροπή Σερρών του ΣΥΡΙΖΑ, έσπευσε να διευκρινίσει πως ΔΕΝ στηρίζει καμία δημοτική παράταξη στο νομό Σερρών.

Μάλιστα η Νομαρχιακή επισημαίνει στην ανακοίνωσή της τα εξής:

«Σχετικά με δημοσιεύματα που είδαν το φως της δημοσιότητας σχετικά με την στήριξη του ΣΥΡΙΖΑ σε δημοτικές παρατάξεις στην Περιφερειακή Ενότητα Σερρών, η Νομαρχιακή Επιτροπή του ΣΥΡΙΖΑ ΣΕΡΡΩΝ δηλώνει με τον πλέον κατηγορηματικο τρόπο ότι ο ΣΥΡΙΖΑ στην Περιφερειακή Ενότητα Σερρών δεν στηρίζει καμιά Δημοτική Παράταξη.
Και ούτε έχει υπάρξει κάποια σχετική απόφαση στήριξης κάποιας Δημοτικής Παράταξης σε όλη την Περιφερειακή Ενότητα Σερρών».

Εύκολα διαπιστώνει κανείς πως επικρατεί ένα χάος στην επικοινωνία μεταξύ του κόμματος και των τοπικών οργανώσεων.

Κοινοποίηση
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •