Εργασίες στην Ε.Ο. Θεσσαλονίκης Νέων Μουδανίων από την Πέμπτη

Εργασίες συντήρησης στην Εθνική Οδό Θεσσαλονίκης- Νέων Μουδανίων θα πραγματοποιηθούν από τη Διεύθυνση Τεχνικών Έργων της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας από την Πέμπτη 23 Μαΐου 2019 έως και την Πέμπτη 6 Ιουνίου 2019.

Πιο αναλυτικά, θα πραγματοποιηθούν, ανάλογα με τις επικρατούσες καιρικές συνθήκες, οι εξής εργασίες:

-Αντικατάσταση στηθαίων: Θα αντικατασταθούν κατά προτεραιότητα τα στηθαία στη γέφυρα επάνω από την οδό Κουγιάμη και στις δύο κατευθύνσεις της οδού, επάνω στον ανισόπεδο κόμβο προφήτη Ηλία (και στις δύο κατευθύνσεις), καθώς και στα βάθρα της γέφυρας του ίδιου κόμβου. Στη συνέχεια θα αντικατασταθούν τα στηθαία επάνω στη γέφυρα Ρυσίου και θα ακολουθήσουν τα στηθαία στην κεντρική νησίδα, καθώς και στα ερείσματα σε όλο το μήκος της οδού εντός των ορίων του Νομού Θεσσαλονίκης.

-Ασφαλτόστρωση: Θα γίνουν ασφαλτοστρώσεις στην κατεύθυνση από Μουδανιά προς Θεσσαλονίκη, στο ύψος Σχολαρίου, Καρδίας και Νέου Ρυσίου.

-Κοπή χόρτων σε όλο το μήκος της οδού και στις δύο κατευθύνσεις, από Ρύσιο μέχρι Λάκωμα και στο τμήμα Βούλγαρη – Νέο Ρύσιο, στην κατεύθυνση προς Θεσσαλονίκη.

Για την εκτέλεση των παραπάνω εργασιών προβλέπεται να γίνει αποκλεισμός μίας ή δύο λωρίδων κυκλοφορίας και συγκεκριμένα:
-δεξιά για τις εργασίες στα ερείσματα
-αριστερή και στις δύο κατευθύνσεις για εργασίες στην κεντρική νησίδα,
-μεσαία και αριστερή ή μεσαία και δεξιά, για ασφαλτοστρώσεις στην αριστερή ή κεντρική λωρίδα αντίστοιχα.

Οι εργασίες αναμένεται να αρχίσουν από την Πέμπτη 23 Μαΐου 2019 και να συνεχιστούν έως και την Πέμπτη 6 Ιουνίου 2019, με ώρα έναρξης στις 7 το πρωί.

Ήδη έχει γίνει η σχετική συνεννόηση με τη Διεύθυνση Τροχαίας Θεσσαλονίκης και το Τμήμα Τροχαίας Θέρμης, ώστε να γίνουν οι απαραίτητες κυκλοφοριακές ρυθμίσεις για την ασφαλέστερη διεξαγωγή της κυκλοφορίας στη διάρκεια των εργασιών.

Κοινοποίηση