Προμαχώνας: Παράδοση-παραλαβή μοτοσυκλετιστικής σκυτάλης (Βίντεο)

{Facebook}https://www.facebook.com/souzi.pontia/videos/10211372185659805/{/Facebook}

Το μεσημέρι της Δευτέρας 3 Ιουνίου πραγματοποιήθηκε η παράδοση και παραλαβή της μοτοσυκλετιστικής σκυτάλης από την παγκόσμια γυναικεία μοτοσυκλετιστική ομάδα WR-WR Women Riders World Relay. Η σκυτάλη θα περάσει από 30 χώρες σε όλες τις ηπείρους μέσα σε ένα ωρολογιακό έτος. Χθες οι Ελληνίδες μοτοσυκλετίστριες παρέλαβαν τη σκυτάλη από μοτοσυκλετίστριες της γειτονικής χώρας (Βουλγαρίας) στα σύνορα του Προμαχώνα Σερρών. 
 
Στη συνέχεια κατευθύνθηκαν προς Θεσσαλονίκη μέσω πορείας γύρω από την λίμνη Κερκίνης.  Στις 19:30 συναντήθηκαν με άλλες μοτοσυκλετίστριες στο Άγαλμα του Μεγάλου Αλεξάνδρου στην Νέα Παραλία.
 
Η συνολική δράση θα προταθεί για το βραβείο Guinness.
 
Η WR-WR, Women Riders World Relay είναι μια παγκόσμια γυναικεία μοτοσυκλετιστική ομάδα που προωθεί τον μοτοσυκλετισμό στον γυναικείο πληθυσμό. Μέσα σε διάστημα μερικών μηνών απαρριθμεί 17 671 μέλη. Μέλη της ομάδας αποτελούν και γυναίκες από τη Σαουδική Αραβία, Ιράν, Θιβέτ, Μογγολία και άλλες ασιατικές και αφρικανικές χώρες. Στόχος της ομάδας η ενθάρυνση γυναικών από όλο τον κόσμο να οδηγήσουν δίτροχο όχημα μεγάλου κυβισμού. Επιπρόσθετος στόχος, η αδελφοποίηση των μοτοσυκλετιστριών παγκοσμίως. Η ομάδα αποτελείται από γυναίκες όλων των ηλικιών, επαγγελμάτων, κοινωνικών τάξεων και θρησκευμάτων. Το κοινό τους στοιχείο είναι η αγάπη για τους για τη μοτοσυκλέτα και η αλληλεγγύη μεταξύ αναβατών των δύο τροχών.
Με πληροφορίες από motorsite.gr

Φωτογραφίες & Βίντεο Ρόδη Σουλτάνα

Κοινοποίηση
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •