Σήμερα η κηδεία του Χρ. Χριστοφορίδη- Τα συλλυπητήρια της ΕΠΟ και του Συνδέσμου Διαιτητών Σερρών

Το «τελευταίο αντίο» θα πουν σήμερα η οικογένεια, συγγενείς, φίλοι και παράγοντες του αθλητισμού, στον επί σειρά ετών Πρόεδρο της ΕΠΣ Σερρών Χριστόφορο Χριστοφορίδη.

Η εξόδιος ακολουθία θα τελεστεί σήμερα το απόγευμα, στις 18:00. στον Ιερό Ναό Αγίου Αντωνίου Σερρών.

Τα συλλυπητήρια της ΕΠΟ

Τα βαθιά της θλίψη για την απώλεια του Χρ. Χριστοφορίδη, εξέφρασε η ΕΠΟ στο συλλυπητήριο μήνυμά της.
«Ο πρόεδρος και η εκτελεστική επιτροπή της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας εκφράζουν τη βαθιά θλίψη και τα συλλυπητήριά τους στην οικογένεια και τους οικείους του, για την απώλειά του πρώην προέδρου της Ένωσης Ποδοσφαιρικών Σωματείων Σερρών και μέλους της Ε.Ε. της Ε.Π.Ο. Χριστόφορου Χριστοφορίδη.
Ο εκλιπών υπηρέτησε το ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο και τις εθνικές ομάδες για περισσότερες από τρεις δεκαετίες και προσέφερε τα μέγιστα στην ανάπτυξη του Σερραΐκού ποδοσφαίρου».

Το μήνυμα του Συνδέσμου Διαιτητών Σερρών

Τα συλλυπητήριά της για την απώλεια του Χρ. Χριστοφορίδη, έστειλε και ο Σύνδεσμος Διαιτητών Ποδοσφαίρου Σερρών:
«Ο Πρόεδρος, το Διοικητικό Συμβούλιο και οι διαιτητές του Σ.Δ.Π. Σερρών εκφράζουν τα ειλικρινή τους συλλυπητήρια και την θλίψη τους στην οικογένεια και τους οικείους του για την απώλεια του πρώην προέδρου της Ε.Π.Σ. Σερρών Χριστόφορου Χριστοφορίδη.
Ο εκλιπών υπηρέτησε το Σερραϊκό ποδόσφαιρο από τη θέση του Προέδρου επί 25 συναπτά έτη (1992-2017) και προσέφερε τα μέγιστα στην ανάπτυξη του Σερραΐκού ποδοσφαίρου και της Σερραϊκής διαιτησίας, καθώς αποτελούσε πάντοτε στήριγμα στους Σερραίους διαιτητές. Αιωνία του η μνήμη. Ας είναι ελαφρύ το χώμα που τον σκεπάζει».

Κοινοποίηση
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •