Στη συνεδρίαση του Δ.Σ. Ο.Ε.Π.Ε. Κεντρικής-Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης ο Εμπορικός Σύλλογος Σερρών

Το Σάββατο 22 Ιουνίου 2019 και ώρα 6μ.μ. στο Πνευματικό Κέντρο Ιερισσού στην Χαλκιδική πραγματοποιήθηκε ανοικτή συνεδρίαση του Διοικητικού Συμβουλίου της Ομοσπονδίας Εμπορίου – Παραγωγικότητας & Επιχειρηματικότητας Κεντρικής – Ανατολικής Μακεδονίας & Θράκης, με θέματα ημερήσιας διατάξεις :

1. Κόκκινα δάνεια

2. Παρεμπόριο

3. Πρόγραμμα AgriTradeNet

4. Ανακοινώσεις Προέδρου – Τοποθετήσεις Συμβούλων

Η Πρόεδρος κ. Αιβαζιδου Κλεοπάτρα και η Διοίκηση του Σωματείου Επαγγελματιών Ιερισσού, φρόντισαν για την άψογη φιλοξενία των μελών της ΟΕΠΕΚΑΜΘ καθώς και την ξενάγησή τους στην Έκθεση έργων ζωγραφικής, σχετική με το Άγιον Όρος, του γνωστού Έλληνα ζωγράφου, γλύπτη, αρχιτέκτονα και παιδαγωγού, Μάκη (Ευθύμη) Βαρλάμη.

Τα μέλη είχαν την δυνατότητα να παρακολούθησαν στο Κέντρο πολιτισμού Ιερισσού τρισδιάστατη ταινία για το Άγιον Όρος και να μεταφερθούν νοερά στους Άγιους αυτούς τόπους.

Την Κυριακή 23 Ιουνίου η Διοίκηση Σωματείου Επαγγελματιών Ιερισσού, διοργάνωσε μίνι κρουαζιέρα για τα μέλη της ΟΕΠΕΚΑΜΘ κάνοντας τον γύρο του Αγίου Όρους.

Η Πρόεδρος του Εμπορικού Συλλόγου Ν, Σερρών και μέλος της Διοίκησης της ΟΕΠΕΚΜΘ, κ Μηλίγκα Κυριακή, εκφράζει τις ειλικρινείς ευχαριστίες της προς την Πρόεδρο κ.Αιβαζιδου Κλεοπάτρα και το ΔΣ του Σωματείου Επαγγελματιών Ιερισσού του Σωματείου Επαγγελματιών Ιερισσού για το θερμό καλωσόρισμα και την άψογη διοργάνωση του Διοικητικού Συμβουλίου.

Κοινοποίηση