Το μήνυμα του Π. Κεμανιτζόγλου μετά από 2,5 μήνες νοσηλείας στο Παπαγεωργίου

Παραμένει νοσηλευόμενος στο νοσοκομείο Παπαγεωργίου της Θεσσαλονίκης, εδώ και 2,5 μήνες περίπου, το γνωστό στέλεχος Σερρών του ΚΙΝ.ΑΛ.- ΠΑΣΟΚ Παναγιώτης Κεμανιτζόγλου, μετά το σοβαρό τροχαίο που είχε.

Μέρα με την ημέρα η κατάστασή του βελτιώνεται, ωστόσο φαίνεται πως έχει πολύ «δρόμο» μπροστά του.

Ο κ. Κεμανιτζόγλου μίλησε στο Infonews24 για τη σοβαρή περιπέτεια της υγείας του, για τις συνθήκες κάτω από τις οποίες έγινε το ατύχημα πριν από 2,5 μήνες περίπου, ενώ στέλνει και το δικό του μήνυμα.

Κύριε Κεμανιτζόγλου, εξακολουθείτε να ζείτε τις επιπτώσεις του σοβαρού τροχαίου που είχατε. Τι ακριβώς συνέβη εκείνη την ημέρα και πόσο καιρό νοσηλεύεστε;

Κυρία Χειμωνίδου ένα πάρα πολύ σοβαρό τροχαίο ατύχημα με έχει αφήσει εδώ και μεγάλο διάστημα εκτός δράσης.
Την μέρα του τροχαίου λόγω υπερβολικής κούρασης έκλεισαν τα μάτια μου, εξετράπη της πορείας του το αυτοκίνητο και προσέκρουσε σε κολώνα της ΔΕΗ. Το χτύπημα φάνηκε να μην είναι τόσο σοβαρό, αλλά στην πορεία ήταν πάρα πολύ σοβαρό.
Βρίσκομαι στην 72η μέρα νοσηλείας δηλαδή περίπου 2,5 μήνες ήδη.

Σε ποιο στάδιο της θεραπείας βρίσκεστε αυτή τη στιγμή;

Η κατάσταση της υγείας μου παραμένει σταθερή προς το καλύτερο, αλλά θα χρειαστεί αρκετός χρόνος νοσηλείας όσο και ανάρρωσης μετέπειτα.

Πως βιώνετε αυτή τη σοβαρή περιπέτειά σας; Τι είναι αυτό που σας έδωσε και σας δίνει δύναμη;

Αυτή η περιπέτεια σίγουρα είναι πάρα πολύ στενάχωρη και πονεμένη.
Την βιώνω με μεγάλη υπομονή και κουράγιο. Είναι μια πάρα πολύ μεγάλη και δύσκολη μπόρα.
Αυτό που μου έδωσε και μου δίνει δύναμη είναι η αγάπη του κόσμου, οι ευχές τους, είμαι ιδιαίτερα συγκινημένος από τα μηνύματα που μου έστειλαν (είτε μέσω Facebook, είτε στο κινητό μου), τα εκατοντάδες τηλεφωνήματα που δέχτηκα γιατί αυτά είναι που δίνουν δύναμη σωματική, ψυχολογική και κουράγιο.

Ποιο είναι το μήνυμα που θα θέλατε να στείλετε, έχοντας βιώσει αυτό το σοβαρό ατύχημα;

Το μήνυμα που θέλω να στείλω σε όλους είναι να είναι πάρα πολύ προσεκτικοί στο δρόμο, να τηρούν τους κανόνες οδικής κυκλοφορίας, να φορούν πάντα την ζώνη γιατί εγώ δυστυχώς δεν φορούσα, γιατί σε κλάσματα του δευτερολέπτου συμβαίνουν πάρα πολλά.
Κλείνοντας θέλω να πω ότι το πολυτιμότερο αγαθό είναι η υγεία μας.

Κοινοποίηση