Συλλυπητήρια μηνύματα από Κ. Καρπουχτσή και Τ. Χατζηβασιλείου για την απώλεια του Αν. Ανδρέου

Θλίψη στους Σερραίους «σκόρπισε» η είδηση του θανάτου του πρώην Δημάρχου Σερρών Ανδρέα Ανδρέου.

Ο υποψήφιος βουλευτής Σερρών του ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία Κώστας Καρπουχτσής εκφράζει τα θερμά του συλλυπητήρια για την απώλεια του πρώην Δημάρχου Σερρών Ανδρέα Ανδρέου:

«Με μεγάλη λύπη πληροφορήθηκα την είδηση του θανάτου του πρώην Δημάρχου Σερρών Ανδρέα Ανδρέου ενός ανθρώπου που άφησε το στίγμα του, στον Δήμο Σερρών. O Ανδρέας Ανδρέου, ήταν ο πρώτος εκλεγμένος Δήμαρχος Σερρών μετά τη Μεταπολίτευση. Εκλέχτηκε τέσσερις φορές Δήμαρχος Σερραίων. Για πρώτη φορά το έτος 1964, για δεύτερη φορά το έτος 1975, για τρίτη φορά το 1978 και για τέταρτη φορά το έτος 1986. Με βαθιά θλίψη, εκφράζω τα ειλικρινή και θερμά συλλυπητήρια μου στην οικογένεια και τους οικείους του».

Συλλυπητήριο μήνυμα έστειλε και ο υποψήφιος βουλευτής Σερρών της ΝΔ Αναστάσιος Χατζηβασιλείου για τον θάνατο του Ανδρέα Ανδρέου:

«Σήμερα έφυγε από τη ζωή ένας άνθρωπος της αυτοδιοίκησης που άφησε ανεξίτηλο το στίγμα του στις Σέρρες. Ένας πολιτικός που οι Σερραίοι τίμησαν με την ψήφο τους και τον ανέδειξαν δήμαρχο για τέσσερις θητείες. Θα θυμόμαστε όλοι την υπευθυνότητα με την οποία υπηρέτησε το θεσμό, το όραμά του για το δήμο Σερρών και το σημαντικό έργο που έχει αφήσει ως παρακαταθήκη στις επόμενες γενιές.
Σήμερα αποχαιρετούμε τον Δήμαρχο Ανδρέα Ανδρέου. Εκφράζω τα ειλικρινή μου συλλυπητήρια στην οικογένεια και στους οικείους του».

Κοινοποίηση
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •