Σταματά η αποκομιδή των απορριμμάτων σε Βισαλτία & Τράγιλο ;

Σοβαρό πρόβλημα έχει δημιουργηθεί στον τομέα καθαριότητας του Δήμου Βισαλτίας και ιδιαίτερα τις τελευταίες ημέρες, που παρουσιάζει εικόνα διάλυσης.

Μία επιστολή που διενεμήθη σήμερα στους κατοίκους των δημοτικών ενοτήτων Βισαλτίας και Τραγίλου, του Δήμου Βισαλτίας, προκάλεσε έντονο εκνευρισμό.

Στην επιστολή που υπογράφει ο Προϊστάμενος του Τομέα Καθαριότητας Ιωάννης Τσινάρης, οι κάτοικοι ενημερώνονται πως η αποκομιδή των απορριμμάτων στις συγκεκριμένες δημοτικές ενότητες θα γίνεται μόνο από κεντρικά σημεία, λόγω της έλλειψης προσωπικού στην υπηρεσία, αλλά και παύσης της σύμβασης με τον εργολάβο.

Αναλυτικά, στην επιστολή του κ. Τσιρονάρη τονίζονται τα εξής:

«Θα ήθελα να σας ενημερώσω ότι λόγω ελλείψεως προσωπικού της υπηρεσίας καθαριότητας και το τέλος της συνεργασίας του Δήμου με τον εργολάβο αποκομιδής απορριμμάτων για τις ενότητες Βισαλτίας και Τραγίλου, είναι αδύνατο να γίνει η αποκομιδή μέχρι την υπογραφή της νέας σύμβασης με το νέο ανάδοχο.
Για τους ανωτέρω λόγους σας ενημερώνω ότι η αποκομιδή των απορριμμάτων θα γίνεται μόνο σε κεντρικά σημεία (μέχρι την υπογραφή νέας σύμβασης με τον ανάδοχο σε πλατείες, εκκλησίες, σχολεία) για να μπορέσει η υπηρεσία καθαριότητας να εξυπηρετήσει όλα τα χωριά του Δήμου».

Κοινοποίηση