Σοβαρός ο τραυματισμός του Κ. Φορτούνη- Η ανακοίνωση της ΕΠΟ

Σοβαρός είναι ο τραυματισμός του Έλληνα ποδοσφαιριστή του Ολυμπιακού Κώστα Φορτούνη, ο οποίος υπέστη ρήξη χιαστού, κατά τη διάρκεια του φιλικού αγώνα με το Αμβούργο.

Στην ανακοίνωσή της η ΕΠΟ επισημαίνει τα εξής:

«Η είδηση του σοβαρού τραυματισμού του Κώστα Φορτούνη προκαλεί έντονη θλίψη σε όλη την οικογένεια του ελληνικού ποδοσφαίρου.

Σε αυτή τη δύσκολη στιγμή της καριέρας του η σκέψη μας είναι διαρκώς κοντά του. Η Ελληνική Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία θα βρίσκεται συνεχώς δίπλα του και θα του συμπαρασταθεί με όποιον τρόπο και σε όποιο χρόνο χρειαστεί.

Του ευχόμαστε γρήγορη αποκατάσταση και είμαστε βέβαιοι ότι χάρη στον χαρακτήρα, τον επαγγελματισμό και την αθλητική του υποδομή θα επιστρέψει σύντομα και ακόμα πιο δυνατός, ώστε να ξεδιπλώσει και πάλι στους αγωνιστικούς χώρους το μοναδικό ταλέντο και τις αναμφισβήτητες ποδοσφαιρικές του ικανότητες.

Με τον Κώστα Φορτούνη επικοινώνησε ήδη ο Πρόεδρος της ΕΠΟ Ευάγγελος Γραμμένος, ο οποίος του εξέφρασε την πλήρη συμπαράσταση και στήριξη της Ομοσπονδίας και του ευχήθηκε ‘γρήγορη αποκατάσταση και επιστροφή στα γήπεδα’».