Επείγουσα έκκληση προς όλους τους αιμοδότες συνδημότες μας, απευθύνει το τμήμα αιμοδοσίας του Νοσοκομείου Θεσσαλονίκης Άγιος Παύλος, καθώς υπάρχει μεγάλη έλλειψη σε αίμα κυρίως κατά τους θερινούς μήνες.
Κατά την καλοκαιρινή περίοδο οι ανάγκες για αίμα είναι πολύ αυξημένες και η προσφορά αίματος μειώνεται.
Ειδικότερα, κατά τους θερινούς μήνες υπάρχει «μειωμένη διαθεσιμότητα σε μονάδες αίματος», αλλά με το σωστό και απαραίτητο προγραμματισμό, θα υπάρχει πλήρης κάλυψη των άμεσων αναγκών των συμπολιτών μας που έχουν ανάγκη.
Αξίζει να σημειωθεί ότι λόγω και των αδειών είναι πολύ δύσκολη η εξόρμηση των εξωτερικών συνεργείων αιμοληψίας σε διάφορα σημεία της πόλης, γι αυτό και το τμήμα αιμοδοσίας του Νοσοκομείου Άγιος Παύλος, απευθύνει έκκληση στους πολίτες της Θέρμης και τους συναδέλφους εργαζόμενους στον Δήμο Θέρμης, που μπορούν να αιμοδοτήσουν, να σπεύσουν στο Νοσοκομείο Άγιος Παύλος και να δώσουν αίμα.
Για περισσότερες πληροφορίες οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επικοινωνούν με το τμήμα αιμοδοσίας Αγίου Παύλου στο τηλέφωνο 2313- 304751και κατά τις ώρες αιμοδοσίας, καθημερινά, από τις 8.30 το πρωί έως τη 1.30 το μεσημέρι και από τις 4.30 έως τις 7.30μμ, εκτός Σαββατοκύριακου.