Επιστρέφει σπίτι του μετά από 4 μήνες νοσηλείας ο Π. Κεμανιτζόγλου- Το «ευχαριστώ» του σε γιατρούς και νοσηλευτές

Μετά από τέσσερις, σχεδόν, μήνες νοσηλείας στο νοσοκομείο Παπαγεωργίου της Θεσσαλονίκης, επιστρέφει επιτέλους σήμερα στο σπίτι του, το γνωστό στέλεχος του ΠΑΣΟΚ Σερρών Παναγιώτης Κεμανιτζόγλου.

Η σοβαρή περιπέτεια του Παναγιώτη Κεμανιτζόγλου ξεκίνησε μετά από ένα τροχαίο ατύχημα και που είχε ως συνέπεια την πολύμηνη νοσηλεία του, στο νοσοκομείο Παπαγεωργίου.

Όλο αυτό τον καιρό, στο πλευρό του ήταν οι αγαπημένοι του γονείς, ο Πρόεδρος της κοινότητας Αχινού Ανέστης και η μητέρα του, ενώ καθημερινά λάμβανε δεκάδες μηνύματα συμπαράστασης από φίλους και γνωστούς.

Ο Παναγιώτης Κεμανιτζόγλου, όλο αυτό τον καιρό, έδωσε και εξακολουθεί να δίνει «μαθήματα» θάρρους και αγωνιστικότητας και ούτε για μια στιγμή δεν έχασε το χαμόγελό του.

Ο ίδιος, αποχωρώντας σήμερα από νοσοκομείο Παπαγεωργίου, μετά από 11 μέρες νοσηλείας, ευχαρίστησε το ιατρικό- και ιδιαίτερα τον γιατρό του- και το νοσηλευτικό προσωπικό.

«Μετά από 110 μέρες νοσηλείας στο Νοσοκομείο Παπαγεωργίου ήρθε η ώρα να πάμε σπίτι. Το πολυτιμότερο αγαθό είναι η υγεία μας. Ένα μεγάλο ευχαριστώ σε όλο το ιατρικό και το νοσηλευτικό προσωπικό της Α’ Χειρουργικής Κλινικής του Παπαγεωργίου είναι το ελάχιστο. Μέσα από την καρδιά μου θέλω να ευχαριστήσω έναν υπέροχο επιστήμονα, αλλά πάνω από όλα έναν απλό άνθρωπο, γεμάτο κατανόηση και υπομονή, που με υπευθυνότητα και περίσσια ανθρωπιά παρακολουθούσε νυχθημερόν την εξέλιξη της υγείας μου. Τον Χειρουργό, θεράποντα ιατρό μου, Βασιλειάδη Κωνσταντίνο,» δήλωσε συγκινημένος και πάντα χαμογελαστός Παναγιώτης Κεμανιτζόγλου.

Κοινοποίηση
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •