Χατζηδάκης: Ας παραδειγματιστούμε από τη ΜΕΑ Σερρών

“Καλό παράδειγμα για όλη την υπόλοιπη Ελλάδα” χαρακτήρισε τη Μονάδα Επεξεργασίας Απορριμμάτων των Σερρών, ο Υπουργός Περιβάλλοντος και Ενέργειας Κωστής Χατζηδάκης, ο οποίος το πρωί επισκέφθηκε τις εγκαταστάσεις της ΜΕΑ στο Παλαιόκαστρο Σερρών.
Ο Υπουργός Περιβάλλοντος & Ενέργειας ξεναγήθηκε στις εγκαταστάσεις της ΜΕΑ από τον πρόεδρο της Εταιρείας και ενημερώθηκε για τον τρόπο λειτουργίας της. Όπως έγινε γνωστό η ΜΕΑ θα ξεκινήσει την πλήρη λειτουργίας της στις 8 Οκτωβρίου.
“Ειμαι προσωπικά χαρούμενος γιατί αυτή η Μονάδα ξεκίνησε είχε αναδειχθεί προσωρινός ανάδοχος το 2014, όταν ήμουν Υπουργός Ανάπτυξης και αρμόδιος για τα ΣΔΙΤ. Χαίρομαι που πέντε χρόνια αργότερα η ΜΕΑ ξεκινάει να λειτουργεί και στις 8 Οκτωβρίου θα είναι σε κανονική λειτουργία. Αντίθετα, στην Αττική για παράδειγμα ενώ είχαμε καταλήξει στο αντίστοιχο σχέδιο περίπου την ίδια χρονιά στο σχέδια εγκαταλείφθηκε στο όνομα ενός υπερφιλόδοξου σχεδιασμού και τώρα έχουμε το πρόβλημα στη Φυλή. Ας παραδειγματιστούμε από το καλό παράδειγμα των Σερρών και ας προχωρήσουμε στο δρόμο της Ευρώπης”  ανέφερε στη δήλωσή του ο κύριος Χατζηδάκης.
Τον κύριο Χατζηδάκη υποδέχθηκαν στον χώρο της ΜΕΑ ο Υπουργός Μεταφορών και Υποδομών Κώστας Καραμανλής, ο Βουλευτής Σερρών Θεόφιλος Λεονταρίδης, ο Αντιπεριφερειάρχης Σερρών Παναγιώτης Σπυρόπουλος, οι δήμαρχοι Ηράκλειας Γιώργος Κουτσάκης, Βισαλτίας Αθανάσιος Μασλαρινός, Εμμανουήλ Παππά Δημήτρης Νότας, Νέας Ζίχνης, Παντελής Μπόζης, Σερρών Αλέξανδρος Χρυσάφης, Σιντικής Φώτης Δομουχτσίδης, αντιδήμαρχοι των παραπάνω δήμων και αιρετοί της Τοπικής Αυτοδιοίκησης.
Κοινοποίηση
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •