Π. Πετρίδης: Απών ο δήμαρχος Αμφίπολης από την επίσκεψη των Υπουργών στον Τύμβο Καστά

Την απουσία του Δημάρχου Αμφίπολης Στέργιου Φράνστανλη από την επίσκεψη της Υπουργού Πολιτισμού Λίνας Μενδώνη σχολιάζει με ανάρτησή του στο Facebook, ο Επικεφαλής της δημοτικής κίνησης “Ο Δήμος Αμφίπολης ΜΠΡΟΣΤΑ” Πέτρος Πετρίδης. Ο κύριος Πετρίδης διερωτάται αν πρόκειται για αμέλεια, αδιαφορία ή ανικανότητα από την πλευρά των τοπικών αρχών.
Συγκεκριμένα αναφέρει: Υπηρεσιακοί παράγοντες, πολιτικοί και θεσμικοί παράγοντες του νομού, εκπρόσωποι της περιφέρειας με επικεφαλής τον Περιφερειάρχη και το μισό υπουργικό συμβούλιο με επικεφαλής την υπουργό πολιτισμού, επισκέφτηκαν το λόφο Καστά και το μουσείο Αμφίπολης. Απόντες τοπικοί φορείς, η Δημοτική Αρχή και κυρίως ο Δήμαρχος του Δήμου Αμφίπολης! Απαξίωση από την πλευρά των επισκεπτών (!!!) ή αμέλεια, αδιαφορία και ανικανότητα από την πλευρά των τοπικών αρχών(;)! Κρίμα, γιατί δεν θα έχουμε την τύχη και την τιμή να υποδεχτούμε πολλές φορές, τόσους πολλούς και τόσο χρήσιμους αξιωματούχους…!!!”
Ο ίδιος σημειώνει πως δε γνώριζε για την επίσκεψη του Κυβερνητικού κλιμακίου στον Τύμβο Καστά και στο Μουσείο της Αμφίπολης, τονίζοντας πως αν το γνώριζε θα ήταν εκεί ακόμη και ακάλεστος.
Κοινοποίηση