ΚΕΑ Σερρών: «Ανεκδιήγητη η κατάσταση με το ‘εξοικονομώ κτ’ οίκον’»


Ανεκδιήγητη χαρακτηρίζει την κατάσταση που επικρατεί με το πρόγραμμα «Εξοικονομώ κατ’ οίκον», η Σερραϊκή επιχείρηση ΚΕΑ.

Χρησιμοποιώντας ιδιαίτερα σκληρούς χαρακτηρισμούς, η επιχείρηση κάνει λόγο για ανευθυνότητα, ωχαδερφισμό και ανεπάρκεια του αρμόδιου πολιτικού προσωπικού.

Αναλυτικά, στην ανακοίνωση της επιχείρησης τονίζονται τα εξής:

«Με την παρούσα ανακοίνωση, επιθυμούμε να εκφράσουμε ως εταιρία, την άνευ προηγουμένου αγανάκτηση, που μας προκάλεσε -για ακόμη μία φορά (!)- η πραγματικά ανεκδιήγητη κατάσταση που επικράτησε με το πρόγραμμα Εξοικονομώ Κατ’ οίκον ΙΙ!

• Είναι απαράδεκτο έως κωμικό εν έτη 2019, μοναδικό κριτήριο υπαγωγής να αποτελεί η ταχύτητα πληκτρολόγησης (!)

• Είναι απαράδεκτο να καθόμαστε πάνω από τα PC, από τις 12:00 το πρωί έως τις 09:00 το επόμενο πρωί, μήπως και κατορθώσουμε να καταχωρήσουμε κάποιον υποψήφιο (!)

• Είναι απαράδεκτο οι ιθύνοντες των αρμόδιων υπουργείων να αποποιούνται τις ευθύνες τους, αναγκάζοντας όλους εμάς που ασχολούμαστε με το πρόγραμμα, να απολογούμαστε στον κόσμο που επιθυμεί τόσο πολύ –και καλά κάνει- να ενταχθεί στο πρόγραμμα!

Και τελικά είναι απαράδεκτη, και συνάμα «χυδαία» η ανευθυνότητα, ο ωχαδερφισμός και η ανεπάρκεια του αρμόδιου πολιτικού προσωπικού! Ζητάμε συγνώμη εκ μέρους τους, μιας και οι λέξεις «υπευθυνότητα» και «φιλότιμο» παραμένουν άγνωστες για τους ίδιους (!).

Με την παρούσα ανακοίνωση καλούμε όλους τους μηχανικούς και συναδέλφους να τοποθετηθούν και οι ίδιοι δημόσια, ώστε να καταλάβουν όλοι οι ενδιαφερόμενοι του προγράμματος, ποιος έχει πραγματικά ευθύνη για τη μη υπαγωγή τους!

Υ.Γ. Δυστυχώς φοβόμαστε πολύ, ότι και «Εξοικονομώ Κατ’ οίκον L (50)» να βγει…η κατάσταση θα παραμείνει ίδια…».

Κοινοποίηση