Σέρρες: Έκλεψαν ξύλινους σταυρούς από παράσταση- Τα ερωτήματα της επικεφαλής της «Δύναμης Σερραίων» Αρ. Παπαφωτίου

Πέντε, μεγάλους, ξύλινους σταυρούς, που ήταν μέρος των σκηνικών θεατρικής παράστασης, έκλεψαν άγνωστοι, από το Α’ ΚΑΠΗ Σερρών, όπως κατήγγειλε η επικεφαλής της «Δύναμης Σερραίων» και δημοτική σύμβουλος Αριάδνη Παπαφωτίου.

Η ερασιτεχνική Θεατρική Ομάδα των Σερρών, με σκηνοθέτη τον Νίκο Βεργίδη, έκανε τις πρόβες της για την παράσταση «Κοσμάς ο Αιτωλός» στην μεγάλη αίθουσα του ΚΑΠΗ, έχοντας όλο τον εξοπλισμό της εκεί.

Σύμφωνα με την κ. Παπαφωτίου, προχθές κάποιοι είχαν «ανησυχίες», αλλά και λίγες αμαρτίες και είπαν να τις… συμπληρώσουν κλέβοντας.

«Δεδομένου του μεγέθους των Σταυρών-σκηνικών, είναι παράξενο που δεν έγιναν αντιληπτοί οι δράστες, αφού ενημερώθηκα πως είναι βέβαιο ότι η κλοπή έγινε σε ώρες λειτουργίας του ΚΑΠΗ.
Δεν μπορώ να σκεφτώ ποιο ήταν το κίνητρο των δραστών και που θα χρησιμοποιήσουν τα κλοπιμαία τους. Γι’ αυτό που είμαι όμως σίγουρη, είναι η ελλειμματική επίβλεψη του χώρου και η ανάγκη δημοτικής μέριμνας επί αυτού. Υπάρχουν κι άλλα πράγματα μέσα στο κτίριο που μπορεί να “μερακλώσουν” κάποιους,» δήλωσε η κ. Αριάδνη Παπαφωτίου

Κοινοποίηση