Συνάντηση Β. Παπαμιχάλη με τον Διοικητή της 4ης ΥΠΕ Δ. Τσαλικάκη για τις ελλείψεις στο Νοσοκομείο Σερρών (Βίντεο)

 

Με τον Διοικητή της 4ης ΥΠΕ Μακεδονίας Θράκης Δημήτρη Τσαλικάκη συναντήθηκε τη Δευτέρα 23 Σεπτεμβρίου ο πρόεδρος της Ένωσης Νοσοκομειακών Ιατρών του Νοσοκομείου Σερρών Βαγγέλης Παπαμιχάλης, ο οποίος παρουσίασε τον κύριο Τσαλικάκη την κατάσταση που υπάρχει στο νοσηλευτικό Ίδρυμα των Σερρών.

Ο Διοικητής της 4ης ΥΠΕ ανακοίνωσε στον κύριο Παπαμιχάλη ότι το επόμενο διάστημα αναμένονται οι προκηρύξεις για 9 θέσεις επικουρικού προσωπικού στο νοσοκομείο Σερρών και ενδεχομένως άλλες δύο και πως θα υπάρξει επιχορήγηση εκατοντάδων χιλιάδων ευρώ για να καλυφθούν μέχρι το τέλος του χρόνου οι ανάγκες τόσο σε επικουρικό προσωπικό και υλικά για το νοσοκομείο.

Για τη συνάντηση που πραγματοποιήθηκε ο Βαγγέλης Παπαμιχάλης δήλωσε τα εξής:

“Σε συνάντηση που με κάποιον τρόπο αναγκάσαμε τον Διοικητή της 4ης ΥΠΕ να μας δεχθεί δεν είναι ότι πήραμε συγκλονιστικές απαντήσεις που λύνουν το πρόβλημα του Νοσοκομείου. Ο κος Τσαλικάκης μας ανακοίνωσε ότι θα ξανά βγει η προκήρυξη που είχε “παγώσει” τον Ιουνίου και δίνει εννέα θέσεις στο Νοσοκομείο Σερρών και πιθανόν να δοθούν και δύο θέσεις παραπάνω. Επίσης, ο διοικητής της ΥΠΕ μας ενημέρωσε ότι θα δοθεί και μια επιχορήγηση εκατοντάδων χιλιάδων ευρώ (δε μας προσδιορίστηκε ακριβώς το ποσό) για να καλυφθούν μέχρι το τέλος του χρόνου οι ανάγκες τόσο σε επικουρικό προσωπικό και υλικά. Εμείς ως Ένωση Νοσοκομειακών Ιατρών θα κάνουμε τη γενική μας συνέλευση τις επόμενες ημέρες για να αποφασίσουμε τη στάση μας.”

3 Shares